Δελτίο Τύπου για τις Μετεγγραφές των φοιτητών / Ο εμπαιγμός συνεχίζεται.. Reviewed by Momizat on . ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΕΚΑ (10) ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ από την ημέρα που θα δημοσιευθεί ο νόμος που ψηφίσθηκε στις 22/1 προβλέπεται στο άρθρο 47 και αφορά στην επανεγγραφή στις σ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΕΚΑ (10) ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ από την ημέρα που θα δημοσιευθεί ο νόμος που ψηφίσθηκε στις 22/1 προβλέπεται στο άρθρο 47 και αφορά στην επανεγγραφή στις σ Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Δελτία Τύπου » Δελτίο Τύπου για τις Μετεγγραφές των φοιτητών / Ο εμπαιγμός συνεχίζεται..

Δελτίο Τύπου για τις Μετεγγραφές των φοιτητών / Ο εμπαιγμός συνεχίζεται..

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΕΚΑ (10) ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ από την ημέρα που θα δημοσιευθεί ο νόμος που ψηφίσθηκε στις 22/1 προβλέπεται στο άρθρο 47 και αφορά στην επανεγγραφή στις σχολές εισαγωγής τους όσων μαθητών, τέκνα πολύτεκνων οικογενειών, αποφοίτησαν το σχολικό έτος 2010-2011 και μετέχοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πέτυχαν σε Πανεπιστήμια ή Τ.Ε.Ι. από τα οποία όμως διεγράφησαν διότι σύμφωνα με το τότε ισχύον νομοθετικό καθεστώς, δεν εντάχθηκαν στην ειδική κατηγορία των πολυτέκνων.

Ο ψηφισθείς νόμος εδώ.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top