ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Reviewed by Momizat on . Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, που είναι μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, διοργανώνει εκδήλωση στις 11 Ιουλίου 2013 με θέμα: «Επενδύοντας στη γνώση». Κατά τη δι Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, που είναι μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, διοργανώνει εκδήλωση στις 11 Ιουλίου 2013 με θέμα: «Επενδύοντας στη γνώση». Κατά τη δι Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Γενικές » ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, που είναι μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, διοργανώνει εκδήλωση στις 11 Ιουλίου 2013 με θέμα: «Επενδύοντας στη γνώση».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το Κολλέγιο αποφάσισε να προσφέρει μια υποτροφία προπτυχιακών προγραμμάτων 3τούς ή 4ετούς φοίτησης και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι για αποφοίτους Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (εκτός ορισμένων ειδικοτήτων) σε παιδί πολύτεκνης οικογένειας, η οποία θα παραδοθεί την ημέρα της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο link του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών, προκειμένου να δείτε τις διαθέσιμες κατηγορίες αναφορικά με την Υποτροφία http://www.amc.edu.gr/study-programs/undergraduate-programs.html

Όποιο παιδί πολύτεκνης οικογένειας  έχει τις προϋποθέσεις και επιθυμεί να τύχει της υποτροφίας να δηλώσει στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ενώσεώς μας (info@epa.org.gr) μέχρι και 8 Ιουλίου 2013 με την ένδειξη ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ τα εξής στοιχεία:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΑ, ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top