Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Α. Reviewed by Momizat on . ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Α. Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Α. καλούνται όλα τα μέλη της σε ετήσια Γενική Συνέλευση την 27η Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Α. Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Α. καλούνται όλα τα μέλη της σε ετήσια Γενική Συνέλευση την 27η Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Α.

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Α.

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Α. καλούνται όλα τα μέλη της σε ετήσια Γενική Συνέλευση την 27η Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00, στην αίθουσα της Α.Σ.Π.Ε., Πλατεία Ελευθερίας 22 (1ος όροφος), Αθήνα, με θέματα ημερησίας διατάξεως.

  1. Προϋπολογισμός έτους 2020.
  2. Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός έτους 2019 και ψηφοφορία για την έγκρισή τους.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί και θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε την 28/3/2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 11 π.μ. στην ίδια αίθουσα της Α.Σ.Π.Ε.  και με τα ίδια θέματα χωρίς άλλη πρόσκληση.

Για να μην ταλαιπωρηθούν τα μέλη, επειδή στην πρώτη Γενική Συνέλευση δεν θα υπάρξει απαρτία, παράκληση να προσέλθουν οπωσδήποτε στην δεύτερη. 

Τα μέλη, που θα προσέλθουν, πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει και να έχουν θεωρημένο το βιβλιάριο πολυτέκνων για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση.

Αθήνα,  25-2-2020

Ο Πρόεδρος                                                 Η Γεν. Γραμματέας

Βασίλειος Θεοτοκάτος                                      Δήμητρα – Ινές Αγγελή

© 2019 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top