Κουπόνια για πάνες BABYLINO Reviewed by Momizat on . Η εταιρεία ΜΕΓΑ είναι μία 100% ελληνική εταιρεία που εδώ και 30 χρόνια, με σεβασμό και συνέπεια φροντίζει καθημερινά τις ανάγκες ατομικής φροντίδας εκατομμυρίων Η εταιρεία ΜΕΓΑ είναι μία 100% ελληνική εταιρεία που εδώ και 30 χρόνια, με σεβασμό και συνέπεια φροντίζει καθημερινά τις ανάγκες ατομικής φροντίδας εκατομμυρίων Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Ενημέρωση » Κουπόνια για πάνες BABYLINO

Κουπόνια για πάνες BABYLINO

Η εταιρεία ΜΕΓΑ είναι μία 100% ελληνική εταιρεία που εδώ και 30 χρόνια, με σεβασμό και συνέπεια φροντίζει καθημερινά τις ανάγκες ατομικής φροντίδας εκατομμυρίων Ελλήνων καταναλωτών.

Πάντα κοντά στην οικογένεια και το παιδί, πρόσφατα χορήγησε στην Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών 6.000 εκπτωτικά κουπόνια, προκειμένου να διευκολύνει τις αγορές των μελών της σε προϊόντα Babylino.

Όσες οικογένειες έχουν παιδιά ηλικίας που χρησιμοποιούν πάνες και επιθυμούν, μπορούν να παραλάβουν από 3 εκπτωτικά κουπόνια, συνολικής αξίας €9,00, τα οποία ισχύουν για όλα τα μεγέθη πανών Babylino, για μεσαίες και οικονομικές συσκευασίες, μέχρι εξάντλησής τους.

Συνεχίζεται, επίσης, η διανομή ενός κιβωτίου πάνες BabyGo, στις οικογένειες μέλη της Ε.Π.Α. που έχουν παιδί γεννημένο από 1/1/2008 και μετά, που αποτελεί προηγούμενη προσφορά της εταιρείας ΜΕΓΑ προς τα μέλη της Ε.Π.Α..

Η διανομή των παραπάνω προϊόντων γίνεται καθημερινά, από τις 8:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., στα γραφεία της Ε.Π.Α.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top