Βράβευση 32 πολύτεκνων μητέρων από το ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με την ΑΣΠΕ διοργάνωσαν γιορτή βράβευσης πολυτέκνων μητέρων που απέκτησαν 4ο ή επόμενο παιδί από το 2009 ως και το 2019, την Κυριακ Ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με την ΑΣΠΕ διοργάνωσαν γιορτή βράβευσης πολυτέκνων μητέρων που απέκτησαν 4ο ή επόμενο παιδί από το 2009 ως και το 2019, την Κυριακ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Ενημέρωση » Βράβευση 32 πολύτεκνων μητέρων από το ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ

Βράβευση 32 πολύτεκνων μητέρων από το ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ

Ο Δήμος Αλίμου σε συνεργασία με την ΑΣΠΕ διοργάνωσαν γιορτή βράβευσης πολυτέκνων μητέρων που απέκτησαν 4ο ή επόμενο παιδί από το 2009 ως και το 2019, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Οι οικογένειες χάρηκαν την όμορφη γιορτή, έλαβαν τις τιμητικές πλακέτες, μια ωραία και πλούσια ανθοδέσμη και γεύτηκαν τα εδέσματα που παρέθεσε ο Δήμος.

Από την ΑΣΠΕ τέθηκαν τα θέματα στήριξης των πολυτέκνων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η ανάγκη για την καθιέρωση ετήσιας εορτής για την αναγνώριση της κοινωνικής προσφοράς των πολυτέκνων.

Το σύνολο της Δημοτικής Αρχής και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου συμμετείχαν με ιδιαίτερη χαρά στην εκδήλωση, που ελπίζουμε και ευχόμαστε να γίνει θεσμός στο σύνολο των Δήμων της χώρας.

Περισσότερα και φωτογραφίες ΕΔΩ

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top