Δελτίο Τύπου Εκδήλωσης ΡΙΖΑΡΕΙΟΥ Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο της 11ης Ιουνίου τ.ε  στο Αμφιθέατρο της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η  εν λόγω Σχολή και η Ανωτάτη Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο της 11ης Ιουνίου τ.ε  στο Αμφιθέατρο της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η  εν λόγω Σχολή και η Ανωτάτη Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Δελτίο Τύπου Εκδήλωσης ΡΙΖΑΡΕΙΟΥ

Δελτίο Τύπου Εκδήλωσης ΡΙΖΑΡΕΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο της 11ης Ιουνίου τ.ε  στο Αμφιθέατρο της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η  εν λόγω Σχολή και η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος με Θέμα:  “Η πολύτεκνη οικογένεια και το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος”.

Τις εργασίες της ημερίδας συντόνισε ο Διευθυντής της Ριζαρείου κ. Νικόλαος Γιαννής, ο οποίος σύμφωνα με το πρόγραμμα παρουσίασε και τους εισηγητές. Προ της έναρξης των εισηγήσεων απηύθυνε χαιρετισμό ο Διευθυντής  της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Αιδεσιμολογιώτατος  πρωτοπρεσβύτερος π. Σταύρος Μπόζος.  Στη συνέχεια αναγνώσθηκε  χαιρετισμός  του Κινήματος Χριστιανική Δημοκρατία, το οποίο κατέληγε με ευχές για επιτυχία των εργασιών και για ευόδωση των στόχων της Συνομοσπονδίας των Πολυτέκνων.

Οι εισηγητές της ημερίδας:

1) Νικ. Φωτόπουλος, Αντιπρόεδρος της ΑΣΠΕ, 2) Ευστ. Αδαμόπουλος Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας της  ΑΣΠΕ και 3) Δημ.  Σταμούλης Αντιπρόεδρος της ΑΣΠΕ ανέλυσαν διεξοδικά, και με την παράθεση αξιόπιστων στοιχείων τα ακόλουθα θέματα :

  • ” Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος και οι επιπτώσεις του”
  • ” Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες στη μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους” και
  • ” Πολιτικές στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την οικογένεια”.

Οι παριστάμενοι γονείς μαθητών και πολύτεκνοι γονείς παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εργασίες της ημερίδας. και χειροκρότησαν αρκετά εντυπωσιασμένοι τους ομιλητές, τις εισηγήσεις των οποίων θα προβάλλει προσεχώς το Τηλεοπτικό κανάλι           ” High T.V “.

Μετά το πέρας των εργασιών επακολούθησε μία μικρή δεξίωση της Σχολής, όπου δόθηκε η ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων και γνωριμιών, μεταξύ πολλών προβληματισμένων προσώπων.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top