Διαμαρτυρία Γονέων Για Τη Θεματική Εβδομάδα “Έμφυλες Ταυτότητες” Reviewed by Momizat on . Στη σημερινή εποχή, είναι γνωστό σε όλους μας, ότι η παραδοσιακή οικογένεια και πολύ περισσότερο η πολύτεκνη οικογένεια βάλλεται, μη στηριζόμενη ως θα έπρεπε, γ Στη σημερινή εποχή, είναι γνωστό σε όλους μας, ότι η παραδοσιακή οικογένεια και πολύ περισσότερο η πολύτεκνη οικογένεια βάλλεται, μη στηριζόμενη ως θα έπρεπε, γ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Διαμαρτυρία Γονέων Για Τη Θεματική Εβδομάδα “Έμφυλες Ταυτότητες”

Διαμαρτυρία Γονέων Για Τη Θεματική Εβδομάδα “Έμφυλες Ταυτότητες”

Στη σημερινή εποχή, είναι γνωστό σε όλους μας, ότι η παραδοσιακή οικογένεια και πολύ περισσότερο η πολύτεκνη οικογένεια βάλλεται, μη στηριζόμενη ως θα έπρεπε, για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην Πατρίδα και στο Έθνος. 

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του κράτους, πλέον ο πληθυσμός της χώρας φθίνει με ανεπίστρεπτους ρυθμούς (οι θάνατοι υπερτερούν δραματικά των γεννήσεων). Ταυτόχρονα όμως νέα ήθη προωθούνται, νέες αξίες (αποδόμηση «έμφυλων» ταυτοτήτων) παρεισφρύουν στην εκπαιδευτική διαδικασία, νέες μορφές συμβίωσης δημιουργούνται κι έτσι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι αλλαγές που θα επιφέρουν, θα καταστήσουν το κοινωνικό περιβάλλον αγνώριστο σε σχέση με σημερινό για τις ερχόμενες γενιές.

Ως γονείς προβληματισμένοι και έντονα ανησυχούντες, οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε με κάθε μέσο, ένας εκ των οποίων είναι και η κατωτέρω επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας.

Σας καλούμε να υπογράψετε κι εσείς ενδυναμώνοντας  την προσπάθεια που γίνεται.

Η Επιστολή βρίσκεται ΕΔΩ:
https://drive.google.com/file/d/0B_1MehliPLtdcGNUWXZqakh2UEU/view

Υπογράφουμε ΕΔΩ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRVzUOAIOSmX0kGopDtmtZccAy44yh6Gc_9n8H6nZFk_5QDQ/viewform

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top