Δυνατότητα υπαγωγής στο ΚΟΤ Γ’ – Αιτήσεις από σήμερα 1/2/2023 Reviewed by Momizat on . Στην διεύθυνση http://www.idika.gr/kot/ μπορείτε να κάνετε αίτηση υπαγωγής στο νέο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο Γ' ηλεκτρικού ρεύματος που αφορά πολυτέ Στην διεύθυνση http://www.idika.gr/kot/ μπορείτε να κάνετε αίτηση υπαγωγής στο νέο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο Γ' ηλεκτρικού ρεύματος που αφορά πολυτέ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Δυνατότητα υπαγωγής στο ΚΟΤ Γ’ – Αιτήσεις από σήμερα 1/2/2023

Δυνατότητα υπαγωγής στο ΚΟΤ Γ’ – Αιτήσεις από σήμερα 1/2/2023

Στην διεύθυνση http://www.idika.gr/kot/ μπορείτε να κάνετε αίτηση υπαγωγής στο νέο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο Γ’ ηλεκτρικού ρεύματος που αφορά πολυτέκνους. Ισχύουν κριτήρια πολυτελούς διαβίωσης και εισοδηματικά, παρά τα αιτήματα της ΑΣΠΕ να εξαιρεθούν οι πολύτεκνοι από τις προϋποθέσεις αυτές για προφανείς λόγους. Επομένως ένα αυτοκίνητο άνω των 1929 κυβ. εκ ή ένα μεγαλύτερο σπίτι αποκλείουν πολύτεκνους από το νέο μειωμένο τιμολόγιο, ανεξαρτήτως του πλήθους των παιδιών τους. Κάνοντας είσοδο, η εφαρμογή σας ενημερώνει εάν εμπίπτετε στα κριτήρια ή αν μπορείτε να συνεχίσετε για να υποβάλετε αίτηση υπαγωγής στο νέο μειωμένο τιμολόγιο.

Η επαναφορά του μειωμένου τιμολογίου είναι θετική, αλλά διαφωνούμε πλήρως με τη λογική που υιοθετεί η Κυβέρνηση, που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τους πολύτεκνους με κριτήρια φτώχειας και όχι δημογραφίας. Άλλα λέει το Σύνταγμα και το ΣτΕ, αλλά δυστυχώς η Κυβέρνηση έχει άλλες αντιλήψεις. Ας ωφεληθούν, έστω, όσοι πολύτεκνοι εμπίπτουν στα κριτήρια. 

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top