Επείγον! Σχολιάστε το νομοσχέδιο για την Στέγαση ως 7/12/2022 Reviewed by Momizat on . Το  Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανήρτησε στην πλατφόρμα Open.gov για σχολιασμό Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Σπίτι μου - στεγαστική πολιτική για τους ν Το  Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανήρτησε στην πλατφόρμα Open.gov για σχολιασμό Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Σπίτι μου - στεγαστική πολιτική για τους ν Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Επείγον! Σχολιάστε το νομοσχέδιο για την Στέγαση ως 7/12/2022

Επείγον! Σχολιάστε το νομοσχέδιο για την Στέγαση ως 7/12/2022

Το  Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανήρτησε στην πλατφόρμα Open.gov για σχολιασμό Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Σπίτι μου – στεγαστική πολιτική για τους νέους, αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για κοινωνική κατοικία και άλλες διατάξεις».

Μέσω αυτού του νομοσχεδίου δίνεται εκ νέου, μετά από πολλά χρόνια, η δυνατότητα αγοράς με επιδοτούμενο άτοκο δάνειο ή μίσθωση με ελεγχόμενο μίσθωμα ακινήτων και για πολύτεκνες οικογένειες. 

Οι απόψεις της ΑΣΠΕ, όταν ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση οι βασικές κατευθύνσεις, έχουν διατυπωθεί και δημοσιευθεί εγκαίρως: http://www.aspe.gr/information/29-ανακοινώσεις-ασπε/3869-ανακοίνωση-της-ασπε-για-τη-στεγαστική-πολιτική-κοινωνική-στέγαση

Καλούνται οι πολύτεκνοι να εισέλθουν στην πλατφόρμα Δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου με τίτλο: «Σπίτι μου – στεγαστική πολιτική για τους νέους, αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για κοινωνική κατοικία και άλλες διατάξεις» | Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (opengov.gr) και να καταθέσουν τα σχόλια/προτάσεις/παρατηρήσεις τους σχετικά με τις αναφερόμενες διατάξεις και ειδικότερα όσον αφορά τα κριτήρια των δικαιούχων των προγραμμάτων και των βασικών όρων των δανείων. 

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 7η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 23.15

Τα ηλικιακά αλλά και τα εισοδηματικά κριτήρια σε ότι αφορά τους πολύτεκνους πρέπει να ζητήσουμε να αφαιρεθούν.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top