Δωρεάν Εκπαιδευτικά Προγράμματα Η/Υ Reviewed by Momizat on . Η Ε.Π.Α., στο πλαίσιο της προσφοράς της στα μέλη της, τους δίνει τη δυνατότητα, εντελώς δωρεάν, να αποκτήσουν γνώσεις στους Η/Υ που θα τους διευκολύνουν στην ερ Η Ε.Π.Α., στο πλαίσιο της προσφοράς της στα μέλη της, τους δίνει τη δυνατότητα, εντελώς δωρεάν, να αποκτήσουν γνώσεις στους Η/Υ που θα τους διευκολύνουν στην ερ Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Γενικές » Δωρεάν Εκπαιδευτικά Προγράμματα Η/Υ

Δωρεάν Εκπαιδευτικά Προγράμματα Η/Υ

Η Ε.Π.Α., στο πλαίσιο της προσφοράς της στα μέλη της, τους δίνει τη δυνατότητα, εντελώς δωρεάν, να αποκτήσουν γνώσεις στους Η/Υ που θα τους διευκολύνουν στην εργασία τους, στην καθημερινή τους ζωή και θα μπορούν, μετά από εξετάσεις, να πάρουν πτυχίο πιστοποίησης γνώσεων στον τομέα της πληροφορικής, απαραίτητο για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Τα προγράμματα αυτά υλοποιούνται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.) της Γεν. Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και συγχρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση (ΕΣΠΑ 2007-2013).

Για το σκοπό αυτό, η Ε.Π.Α., με δικούς της πόρους, διαμόρφωσε ειδικούς χώρους στα γραφεία της (Πειραιώς 68Β) και τους εξόπλισε με τα κατάλληλα μηχανήματα.

Έχουν ξεκινήσει ήδη και διεξάγονται μαθήματα και από το τέλος Σεπτεμβρίου θα υλοποιηθούν  τα παρακάτω εκπαιδευτικά προγράμματα διάρκειας 50 ωρών το καθένα:

 «Πληροφορική ΙΙ»

  1. 1. Δίκτυα πληροφοριών και Η/Υ, 2. Παράσταση και επεξεργασία πληροφοριών, 3. Σύνδεση στο Ίντερνετ και απαιτούμενος εξοπλισμός, 4. H Κοινωνία της Πληροφορίας, 5. Θέματα αγοράς, αναβάθμισης και συντήρησης H/W και S/W, 6. Εργονομικό περιβάλλον εργασίας.
  2. 1. Προχωρημένα θέματα λειτουργικού συστήματος, 2. Βασικές γνώσεις του περιβάλλοντος εργασίας του MS Office, 3. Διαχείριση αρχείων και εκτυπώσεων, 4. Προχωρημένα θέματα επεξεργασίας κειμένου (MS Word).

«Πληροφορική ΙΙΙ»

  1. 1. Υπολογιστικά Φύλλα  (MS Excel), 2. Παρουσιάσεις (MS PowerPoint), 3. Βάσεις Δεδομένων (MS Access).

Για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατό περισσότεροι και να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι λειτουργικές δυνατότητες της αίθουσας των Η/Υ, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα εν λόγω προγράμματα, μπορούν να δηλώσουν στα γραφεία της Ε.Π.Α. (τηλέφωνο εσ. 206) ή συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας  την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα

Ηλεκτρονική Φόρμα Δήλωσης Προτιμήσης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Η/Υ

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top