Επιστολή Α.Σ.Π.Ε. προς τον Δήμαρχο Αθηνών Reviewed by Momizat on . Αθήνα, 11/3/2011 Αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε. Κάθε Κυριακή, από 11ης έως 12ης ώρας στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 9,84 υπήρχε η εκπομπή του Σαράντου Καργάκου, από την οποία τ Αθήνα, 11/3/2011 Αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε. Κάθε Κυριακή, από 11ης έως 12ης ώρας στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 9,84 υπήρχε η εκπομπή του Σαράντου Καργάκου, από την οποία τ Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Γενικές » Επιστολή Α.Σ.Π.Ε. προς τον Δήμαρχο Αθηνών

Επιστολή Α.Σ.Π.Ε. προς τον Δήμαρχο Αθηνών

Αθήνα, 11/3/2011

Αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε.

Κάθε Κυριακή, από 11ης έως 12ης ώρας στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 9,84 υπήρχε η εκπομπή του Σαράντου Καργάκου, από την οποία τα παιδιά μας μάθαιναν την Ελληνική ιστορία και την παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η εκπομπή αυτή αναφερόταν παράλληλα και στην πόλη των Αθηνών, όπως στην ιστορία της, τον πολιτισμό της, τις δραστηριότητές της, τα αξιοθέατά της κ.ά

Είχατε δηλώσει, ότι η εκπομπή του 9,84 που αναφέρεται στην Αθήνα, θα διατηρηθεί, πλην όμως όλως αιφνιδίως η εκπομπή διακόπηκε και μάλιστα, όπως μας πληροφορούν πολύτεκνοι, χωρίς καν να ενημερωθεί ο διακεκριμένος παιδαγωγός Σαράντος Καργάκος.

Ως Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος που εκπροσωπεί πάνω από 185.000 πολύτεκνες οικογένειες, θεωρούμε απαράδεκτη τη διακοπή της εκπομπής αυτής και θέλουμε να πιστεύουμε, Κύριε Δήμαρχε, ότι θα είναι άμεση η παρέμβασή σας ώστε να ξαναρχίσει, γιατί πιστεύουμε κι αυτό είναι αλήθεια πως η εκπομπή αυτή ήταν από τις ελάχιστες, για να μην πούμε η μοναδική, που είχε τόσους πολλούς και ένθερμους ακροατές.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Για την ΑΣΠΕ

Ο Πρόεδρος: Βασίλειος Θεοτοκάτος

Ο Γεν. Γραμματέας: Εμμανουήλ Χρυσόγελος

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top