Προσφορά παιχνιδιών από την MATTEL Reviewed by Momizat on . Η εταιρεία MATTEL,  στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας που δείχνει κάθε χρόνο με προσφορά παιχνιδιών, προσφέρει σε παιδιά Ενώσεων και Ιδρυμάτων ανά την Η εταιρεία MATTEL,  στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας που δείχνει κάθε χρόνο με προσφορά παιχνιδιών, προσφέρει σε παιδιά Ενώσεων και Ιδρυμάτων ανά την Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Γενικές » Προσφορά παιχνιδιών από την MATTEL

Προσφορά παιχνιδιών από την MATTEL

Mattel.jpgΗ εταιρεία MATTEL,  στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας που δείχνει κάθε χρόνο με προσφορά παιχνιδιών, προσφέρει σε παιδιά Ενώσεων και Ιδρυμάτων ανά την Ελλάδα, μερικά εκ των οποίων είναι το Χαμόγελο του Παιδιού, Χωριά SOS, Χατζηκυριάκειο, μία κούκλα Barbie”.

Στο φετινό πρόγραμμα της MATTEL συμμετέχει και η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, στην οποία θα διατεθούν 3.000 κούκλες Barbie και θα διανεμηθούν σε κοριτσάκια πολυτέκνων οικογενειών τα οποία έχουν γεννηθεί από 1/1/2000 έως και 31/12/2004.  

Καλούνται, λοιπόν, οι πολύτεκνες οικογένειες που έχουν κοριτσάκια γεννημένα κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, να περάσουν από τα γραφεία της Ε.Π.Α. (Πειραιώς 68Β, 8:00π.μ. – 2:00μ.μ) για να παραλάβουν την Barbie τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Α. ευχαριστεί τη MATTEL για την ευγενική προσφορά της να χαρίσει ένα επιπλέον χαμόγελο στα πρόσωπα των μικρών κοριτσιών και ευελπιστεί ότι και στο μέλλον θα συνεχίσει να δίνει χαρά στα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top