Συμμαχία κατά της ακρίβειας Reviewed by Momizat on . Η Ε.Π.Α. συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης των κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Μία πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα 99,5 Η Ε.Π.Α. συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης των κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Μία πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα 99,5 Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Γενικές » Συμμαχία κατά της ακρίβειας

Συμμαχία κατά της ακρίβειας

Η Ε.Π.Α. συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης των κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Μία πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα 99,5 και της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος της ΓΣΕΕ.

Ο Βήμα 99,5 και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος της ΓΣΕΕ αναλαμβάνουν πρωτοβουλία για τη στήριξη κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

ΚΑΛΟΥΝ
Επιχειρήσεις, εμπόρους, καταστηματάρχες να γίνουν μέλη της συμμαχίας με μια μοναδική προϋπόθεση. Nα προχωρούν σε εκπτώσεις στις τιμές των προϊόντων τους, σε όσους πελάτες διαθέτουν:

  • ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
  • ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Ο Βήμα 99,5 δεσμεύεται για την προβολή των επιχειρήσεων ως μέλη της συμμαχίας κατά της ακρίβειας, για όσο διάστημα διαρκέσει η ενέργεια αυτή.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να γίνουν μέλη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ μπορούν να στέλνουν τα στοιχεία τους:

Στη συνέχεια ο Βήμα 99,5 θα προβάλει συνεχώς τις εταιρείες και τα ποσοστά των εκπτώσεων για τους δικαιούχους, προκειμένου οι τελευταίοι να επωφεληθούν.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑ 99,5 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top