Η ΑΣΠΕ κατέθεσε στον Συνήγορο του Πολίτη αναφορά για αδικαιολόγητη καθυστέρηση θέσπισης ειδικού τιμολογίου ηλ. ρεύματος Reviewed by Momizat on . Στις 30.1.2023, η ΑΣΠΕ κατέθεσε στον Συνήγορο του Πολίτη αναφορά για αδικαιολόγηση καθυστέρηση των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και Οικονομικών Στις 30.1.2023, η ΑΣΠΕ κατέθεσε στον Συνήγορο του Πολίτη αναφορά για αδικαιολόγηση καθυστέρηση των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και Οικονομικών Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Η ΑΣΠΕ κατέθεσε στον Συνήγορο του Πολίτη αναφορά για αδικαιολόγητη καθυστέρηση θέσπισης ειδικού τιμολογίου ηλ. ρεύματος

Η ΑΣΠΕ κατέθεσε στον Συνήγορο του Πολίτη αναφορά για αδικαιολόγητη καθυστέρηση θέσπισης ειδικού τιμολογίου ηλ. ρεύματος

Στις 30.1.2023, η ΑΣΠΕ κατέθεσε στον Συνήγορο του Πολίτη αναφορά για αδικαιολόγηση καθυστέρηση των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και Οικονομικών στη επανανομοθέτηση και σε όλες τις άλλες απαραίτητες ενέργειες στον προϋπολογισμό κ.λπ. προκειμένου να ενεργοποιηθεί εκ νέου το ειδικό τιμολόγιο ηλ. ρεύματος πολυτέκνων, για όλους τους πολύτεκνους, χωρίς διακρίσεις και αναλογικά με το πλήθος των παιδιών τους. 

Η ΑΣΠΕ θα προβεί και σε επόμενες ενέργειες τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να ανταποκριθεί επιτέλους η Κυβέρνηση στο αυτονόητο, δηλαδή στην υλοποίηση της συμμόρφωσης προς την απόφαση Ολ.ΣτΕ 430/2022. 

Το χρονικό διάστημα που έχει παρέλθει από το Μάρτιο του 2022 ως σήμερα, χωρίς την υλοποίηση της απόφασης, είναι υπέρ επαρκές για να μπορεί η ΑΣΠΕ να επικαλεσθεί ολιγωρία και αδικαιολόγητη καθυστέρηση. 

Από πέρσι το Μάρτιο ως τώρα, κάθε μήνα, η ΑΣΠΕ προβαίνει σε διαφορετικές, συνεχείς ενέργειες προς την Κυβέρνηση για την υπενθύμιση της οφειλόμενης ενεργοποίησης του νέου ειδικού τιμολογίου ηλ. ρεύματος πολυτέκνων. 

Αναμένουμε…

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top