Η ΑΣΠΕ στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για το εργασιακό νομοσχέδιο Reviewed by Momizat on . Την Τετάρτη 9/6/2021, η Γεν. Γραμματέας της ΑΣΠΕ κα Δήμητρα Αγγελή μίλησε εκ μέρους της ΑΣΠΕ στην συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για τ Την Τετάρτη 9/6/2021, η Γεν. Γραμματέας της ΑΣΠΕ κα Δήμητρα Αγγελή μίλησε εκ μέρους της ΑΣΠΕ στην συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για τ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Η ΑΣΠΕ στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για το εργασιακό νομοσχέδιο

Η ΑΣΠΕ στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για το εργασιακό νομοσχέδιο

Την Τετάρτη 9/6/2021, η Γεν. Γραμματέας της ΑΣΠΕ κα Δήμητρα Αγγελή μίλησε εκ μέρους της ΑΣΠΕ στην συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για το νομοσχέδιο των Εργασιών Σχέσεων, ζητώντας βελτιώσεις για τους πολύτεκνους σε αρκετά σημεία, τόσο σε ότι αφορά τις άδειες που προβλέπονται όσο και στην προστασία της εργασίας τους. Επεσήμανε ότι δε νοείται να υπάρχουν διατάξεις για τους ανάπηρους και τους μονογονείς, αλλά να μην λαμβάνεται αντίστοιχη μέριμνα για τις πολύτεκνες οικογένειες.

Σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματα της ΑΣΠΕ υποβλήθηκε στην Επιτροπή και στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Παράλληλα, οι απόψεις της ΑΣΠΕ έχουν διαβιβαστεί και στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος για να ληφθούν υπόψη στη Γνώμη που θα διαβιβάσει η ΟΚΕ για το νομοσχέδιο στο Υπουργείο και στη Βουλή.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top