Η ΑΣΠΕ στο Γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα Reviewed by Momizat on . Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023, στο Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο επισκέφτηκ Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023, στο Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο επισκέφτηκ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Η ΑΣΠΕ στο Γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα

Η ΑΣΠΕ στο Γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023, στο Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, με αφορμή την ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας, που καθορίστηκε νομοθετικά να εορτάζεται την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.

Ο Πρόεδρος και  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων (Α.Σ.Π.Ε.) επικαλέστηκαν την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου για τη συνέχιση του έργου τους και προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο Λαοδικείας Θεοδώρητο δίτομη επετειακή έκδοση για την προσφορά της Συνομοσπονδίας των Πολυτέκνων στην κοινωνία, τα πρώτα 75 χρόνια δράσης της, από το 1931 ως το 2006.

Περισσότερα εδώ: Η Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος στο Γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα – Φως Φαναρίου

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top