Προσφορά εργασίας από την εταιρεία BEFON Reviewed by Momizat on . Η εταιρεία BEFON, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ELPEDISON ENERGY στην ΕΛΛΑΔΑ,  εταιρεία Παραγωγής και Προμήθειας Ηλεκτρικής ενέργειας, ενδιαφέρεται να προσλ Η εταιρεία BEFON, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ELPEDISON ENERGY στην ΕΛΛΑΔΑ,  εταιρεία Παραγωγής και Προμήθειας Ηλεκτρικής ενέργειας, ενδιαφέρεται να προσλ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Προσφορά εργασίας από την εταιρεία BEFON

Προσφορά εργασίας από την εταιρεία BEFON

Η εταιρεία BEFON, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ELPEDISON ENERGY στην ΕΛΛΑΔΑ,  εταιρεία Παραγωγής και Προμήθειας Ηλεκτρικής ενέργειας, ενδιαφέρεται να προσλάβει τηλεφωνήτριες για την εξυπηρέτηση  πελατών, την προώθηση και ενημέρωση υποψήφιων πελάτων κ.α

Πρόθεση της εταιρείας είναι να συμβάλει στην επαγγελματική αποκατάσταση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι οι πολύτεκνες οικογένειες.

Ενδιαφερόμαστε λοιπόν , για κυρίες ή φοιτήτριες  που μπορούν να  επικοινωνούν με άνεση  και ευγένεια από το τηλέφωνο. Σε ευέλικτα ωράρια πρωινά και απογευματινά με βασικο μισθό και bonus. Παράλληλα υπάρχει και δυνατότητα εξέλιξης.

Η έδρα της εταιρείας  βρίσκεται 200 μέτρα από το σταθμό του ΗΣΑΠ στην  Καλλιθέα ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 49 & ΨΑΡΡΩΝ  , παραπλεύρως στις γραμμές του τρένου με κατεύθυνση προς  ΤΑΥΡΟ.

Tηλ.επικοινωνίας 2112117355

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top