Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Α. Reviewed by Momizat on . ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Α. Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Α. καλούνται όλα τα μέλη της σε ετήσια Γενική Συνέλευση την 12η Μαΐου 2023, ημέρα Παρασκευή ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Α. Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Α. καλούνται όλα τα μέλη της σε ετήσια Γενική Συνέλευση την 12η Μαΐου 2023, ημέρα Παρασκευή Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Α.

Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Α.

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Α. καλούνται όλα τα μέλη της σε ετήσια Γενική Συνέλευση την 12η Μαΐου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00, στην αίθουσα της Α.Σ.Π.Ε., Πλατεία Ελευθερίας 22 (1ος όροφος), Αθήνα, με θέματα ημερησίας διατάξεως.

  1. Προϋπολογισμός έτους 2023.
  2. Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός έτους 2022 και ψηφοφορία για την έγκρισή τους.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί και θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε την 13/5/2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 11 π.μ. στην ίδια αίθουσα της Α.Σ.Π.Ε.  και με τα ίδια θέματα χωρίς άλλη πρόσκληση.

Για να μην ταλαιπωρηθούν τα μέλη, επειδή στην πρώτη Γενική Συνέλευση δεν θα υπάρξει απαρτία, παράκληση να προσέλθουν οπωσδήποτε στην δεύτερη. 

Τα μέλη, που θα προσέλθουν, πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει και να έχουν θεωρημένο το βιβλιάριο πολυτέκνων για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση.

Αθήνα,  21-4-2023

Ο Πρόεδρος                                                 Η Γεν. Γραμματέας

Βασίλειος Θεοτοκάτος                                      Δήμητρα – Ινές Αγγελή

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top