Συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Σύνταγμα 20/1/2019) Reviewed by Momizat on . ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦ. ΑΜΑΛΙΑΣ Συνάδελφοι, εκδόθηκε ανακοίνωση από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος όπ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦ. ΑΜΑΛΙΑΣ Συνάδελφοι, εκδόθηκε ανακοίνωση από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος όπ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Σύνταγμα 20/1/2019)

Συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Σύνταγμα 20/1/2019)

ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦ. ΑΜΑΛΙΑΣ

Συνάδελφοι,
εκδόθηκε ανακοίνωση από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος όπου καλεί κάθε πολύτεκνη οικογένεια να συμμετέχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την ακύρωση της “συμφωνίας των Πρεσπών” που οδηγεί στο ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η Α.Σ.Π.Ε μαζί με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και την στήριξη των ορθόδοξων Χριστιανικών σωματείων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας, συμμετέχει στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στην Πλ. Συντάγματος την Κυριακή 20/1/2019 στις 2.00μ.μ.

Η Ε.Π.Α. καλεί τα μέλη της να παρευρεθούν την Κυριακή στο συλλαλητήριο αυτό για να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.

Η “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Από το γραφείο Τύπου της Ε.Π.Α.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Α.Σ.Π.Ε.
ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 20 01 2019

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top