Συνάντηση αντιπροσωπείας ΕΠΑ με την Επαρχιακή Γραμματεία Πολυτέκνων Λευκωσίας Reviewed by Momizat on . Στις 19/9/2021, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα, αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Ε.Π.Α., με την Επαρχιακή Γραμματεία Πολυτέκνων Λευκωσί Στις 19/9/2021, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα, αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Ε.Π.Α., με την Επαρχιακή Γραμματεία Πολυτέκνων Λευκωσί Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Uncategorized » Συνάντηση αντιπροσωπείας ΕΠΑ με την Επαρχιακή Γραμματεία Πολυτέκνων Λευκωσίας

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΕΠΑ με την Επαρχιακή Γραμματεία Πολυτέκνων Λευκωσίας

Στις 19/9/2021, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα, αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Ε.Π.Α., με την Επαρχιακή Γραμματεία Πολυτέκνων Λευκωσίας.

Η συνάντηση αυτή σκοπό είχε την αναθέρμανση των σχέσεων μεταξύ των δύο Οργανώσεων, τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία οι δύο αυτές Πολυτεκνικές Οργανώσεις αδελφοποιήθηκαν σε τελετή που έγινε στη Λευκωσία στις 8 Μαΐου 2005.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, συζητηθήκαν μεταξύ άλλων:

  1. Να υπάρξει συνεργασία μεταξύ της Επαρχιακής Γραμματείας Πολυτέκνων Λευκωσίας και της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών σε ότι αφορά του φοιτητές οι οποίοι ταξιδεύουν από Λευκωσία στην Αθήνα ή από Αθήνα στη Λευκωσία για οποιαδήποτε βοήθεια ή στήριξη χρειαστούν (εξεύρεση χώρου κ.ο.κ.)
  2. Η Επαρχιακή Γραμματεία Πολυτέκνων Λευκωσίας και η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών σε τακτά διαστήματα θα ανταλλάζουν διάφορες απόψεις κοινού ενδιαφέροντος και στόχου για την Πολύτεκνη Οικογένειας.

Η Ε.Π.Α. ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους της Επαρχιακής Γραμματείας Πολυτέκνων Λευκωσίας, για την εποικοδομητική αυτή συνεργασία.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Επαρχιακής Γραμματείας Πολυτέκνων Λευκωσίας

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top