Βραβεύθηκαν σε ειδική εκδήλωση από την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών 787 αριστούχοι Reviewed by Momizat on . Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο, βράβευσε 787 αριστούχους. Η εκδήλωση / θεσμός Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο, βράβευσε 787 αριστούχους. Η εκδήλωση / θεσμός Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Βραβεύθηκαν σε ειδική εκδήλωση από την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών 787 αριστούχοι

Βραβεύθηκαν σε ειδική εκδήλωση από την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών 787 αριστούχοι

Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο, βράβευσε 787 αριστούχους.

Η εκδήλωση / θεσμός της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών διοργανώνεται για 24 συνεχόμενα χρόνια και αφορά στη βράβευση των αριστούχων παιδιών πολύτεκνων οικογενειών καθώς και πολύτεκνων γονέων που αρίστευσαν στις σπουδές τους ή απέκτησαν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

Η βράβευση αφορούσε αριστούχους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με γενικό βαθμό 18,5 και 18 αντίστοιχα, εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με βαθμό πρόσβασης που ξεπερνά τη βάση του 10, πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, κατόχους  ΜΑΣΤΕΡ και ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ.

IMG_7806

Στην εκδήλωση όπου προβλήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόσωπο της Ελληνικής οικογένειας, της Ελληνικής πολύτεκνης οικογένειας, που βασίζεται στην πρόοδο και στην αξία της γνώσης και της προσπάθειας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πατήρ Παύλος Μαρκαντώνης, εκπρόσωπος του αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, ο Άγιος Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου κ. Εφραίμ, ο Επίσκοπος Πραζαβίλ από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, ο κ. Βαρθολομαίος πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ, ο κ. Δήμτσας Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η κα. Ιατρίδη βουλευτής Δωδεκανήσου, ο κ. Παπανικολάου ευρωβουλευτής κ.ά

Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του «Σχολείου Ψαλτικής» με παραδοσιακά τραγούδια.

Ο Πρόεδρος της ΑΣΠΕ και της ΕΠΑ κ. Βασίλειος Θεοτοκάτος απευθυνόμενος  στους βραβευθέντες είπε: «Με ξεχωριστή χαρά η  Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών και το Διοικητικό της Συμβούλιο συγχαίρομε τα παιδιά και τους γονείς για την πρόοδό τους και ευχόμαστε να ανεβαίνετε πάντα με επιτυχία τα σκαλοπάτια της ζωής και να διαπρέπετε στο στίβο της μάθησης. Πιστεύουμε ότι οι γνώσεις που αποκτήσατε με την επιμέλεια σας  θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε την Αλήθεια. Την Αλήθεια που μας κάνει ελεύθερους ανθρώπους και σωστούς πολίτες στην κοινωνία.»

Χορηγοί της εκδηλώσεως ήταν η Μονή Βατοπεδίου, η ΕΥΔΑΠ και η ΕLPEN ενώ την εκδήλωση υποστήριξε η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top