Βραβεύσεις Αριστούχων 2008 Reviewed by Momizat on . Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, που είναι η μεγαλύτερη πρωτοβάθμια πολυτεκνική Οργάνωση της χώρας, έχει απόλυτη πεποίθηση πως η όποια επένδυση στη μόρφωση των παιδιώ Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, που είναι η μεγαλύτερη πρωτοβάθμια πολυτεκνική Οργάνωση της χώρας, έχει απόλυτη πεποίθηση πως η όποια επένδυση στη μόρφωση των παιδιώ Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Εκδηλώσεις » Βράβευση Αριστούχων » Βραβεύσεις Αριστούχων 2008

Βραβεύσεις Αριστούχων 2008

Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, που είναι η μεγαλύτερη πρωτοβάθμια πολυτεκνική Οργάνωση της χώρας, έχει απόλυτη πεποίθηση πως η όποια επένδυση στη μόρφωση των παιδιών είναι η καλύτερη παρακαταθήκη στο μέλλον της Ελλάδος, γι’ αυτό κάθε χρόνο πραγματοποιεί την κορυφαία εκδήλωσή της, κατά την οποία βραβεύονται τα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών – μελών της αλλά και πολύτεκνοι γονείς, που αρίστευσαν στις σπουδές τους (Γυμνάσιο – Λύκειο – Εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση – Πτυχιούχοι και Μεταπτυχιακοί).

pic_1.jpgΦέτος για 18η συνεχή χρονιά, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL με 800 συνολικά βραβευθέντες.

Μεταξύ των βραβευθέντων περιλαμβάνονταν πολύτεκνοι γονείς που πήραν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, πτυχίο Α.Ε.Ι. και εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και φοιτητές που εισήχθησαν πρώτοι στις Σχολές τους.

pic_2.jpgΣτην εκδήλωση βραβεύτηκαν και οι κ.κ. Χαράλαμπος Μπούσιας, Καθηγητής Τ.Ε.Ι. Πειραιά και Γεράσιμος Ρηγάτος, Επίκουρος Καθηγητής της Ογκολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών για την ανεκτίμητη προσφορά του στην «Υμνολογία και Αγιολογία» ο πρώτος και στην «Ιατρική Επιστήμη και στη Λαογραφία του Τόπου μας» ο δεύτερος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της εκκλησίας, του πολιτικού και πνευματικού κόσμου και πλήθος πολυτέκνων.

Το μουσικό πρόγραμμα ήταν ευγενική προσφορά του Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Ορφική Λύρα».

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top