Βράβευση των Εισαχθέντων, Πτυχιούχων και όσων απέκτησαν Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό τίτλο τα έτη 2020 και 2021 Reviewed by Momizat on . Αγαπητοί Συνάδελφοι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Η φονική πανδημία Covid-19, συνετέλεσε να μην πραγματοποιηθεί από την Ε.Π.Α., η καθιερωμένη επί δεκαετίες βράβ Αγαπητοί Συνάδελφοι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Η φονική πανδημία Covid-19, συνετέλεσε να μην πραγματοποιηθεί από την Ε.Π.Α., η καθιερωμένη επί δεκαετίες βράβ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Βράβευση των Εισαχθέντων, Πτυχιούχων και όσων απέκτησαν Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό τίτλο τα έτη 2020 και 2021

Βράβευση των Εισαχθέντων, Πτυχιούχων και όσων απέκτησαν Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό τίτλο τα έτη 2020 και 2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Η φονική πανδημία Covid-19, συνετέλεσε να μην πραγματοποιηθεί από την Ε.Π.Α., η καθιερωμένη επί δεκαετίες βράβευση των αριστούχων για τα έτη 2020 και 2021.

Για τα έτη αυτά, η Ε.Π.Α. προγραμματίζει να πραγματοποιήσει τη βράβευση των Εισαχθέντων και Πτυχιούχων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και όσων απέκτησαν Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό τίτλο,  εντός του έτους 2022, εφόσον τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας το επιτρέψουν.

Βράβευση αριστούχων Γυμνασίου και Λυκείου τα προαναφερόμενα έτη, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί.

Για το χρόνο και τόπο πραγματοποιήσεως της εκδηλώσεως, θα ειδοποιηθούν έγκαιρα οι συμμετέχοντες με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ – ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσα παιδιά πολυτέκνων οικογενειών ή πολύτεκνοι γονείς, που είναι μέλη της Ενώσεώς μας, εισήχθησαν σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης τα Ακαδημαϊκά έτη 2020 ή 2021 (με βαθμό πρόσβασης δέκα (10) και άνω), όσοι έλαβαν πτυχίο από Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και όσοι απέκτησαν Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό τίτλο τα ίδια έτη, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 31/3/2022:

 • Συμπληρώνοντας τη “Δήλωση Συμμετοχής” που θα την κατεβάσετε από ΕΔΩ σε word (με firefox) ή ΕΔΩ σε pdf .
 • Αποστέλλοντας τη συμπληρωμένη “Δήλωση Συμμετοχής” στην ηλεκτρονική διεύθυνση vraveusi2022@epa.org.gr  και
 • Επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά:
  • Βεβαίωση εγγραφής στο 1ο έτος της Σχολής (για τους Εισαχθέντες)
  • Αντίγραφο Πτυχίου (για τους Πτυχιούχους)
  • Αντίγραφο Τίτλου (για τους Μεταπτυχιακούς ή Διδακτορικούς)
  • Αντίγραφο Θεωρημένου Βιβλιάριου Πολυτέκνων ενός μέλους της οικογένειας σε ισχύ

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top