Για 29η χρονιά η Ε.Π.Α. γιόρτασε τα “Πρωτάκια” της Reviewed by Momizat on . Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Κυριακή 9/9/2018 στις 11π.μ. στο Ξενοδοχείο Caravel, έγινε η καθιερωμένη γιορτή για τα παιδιά των μελών της Ε.Π.Α. που θα φ Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Κυριακή 9/9/2018 στις 11π.μ. στο Ξενοδοχείο Caravel, έγινε η καθιερωμένη γιορτή για τα παιδιά των μελών της Ε.Π.Α. που θα φ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Εκδηλώσεις » Για 29η χρονιά η Ε.Π.Α. γιόρτασε τα “Πρωτάκια” της

Για 29η χρονιά η Ε.Π.Α. γιόρτασε τα “Πρωτάκια” της

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Κυριακή 9/9/2018 στις 11π.μ. στο Ξενοδοχείο Caravel, έγινε η καθιερωμένη γιορτή για τα παιδιά των μελών της Ε.Π.Α. που θα φοιτήσουν στην Α΄Δημοτικού.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε και φέτος με την ευγενική χορηγία της εταιρίας ΜΕΓΑ Α.Ε., μιας 100% ελληνικής εταιρείας, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα τα παιδιά μας είχαν την χαρά να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό με πολύ παιχνίδι και στο τέλος της γιορτής παρέλαβαν την “Πρώτη” σχολική τους σάκα μαζί με σχολική είδη και γραφική ύλη για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών κ. Β. Θεοτοκάτος και όλο το Δ.Σ. ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά “Καλή κι ευλογημένη χρονιά”.

Παρακολουθήστε ένα μικρό απόσπασμα από την εκδήλωση της Ε.Π.Α. για τα “Πρωτάκια 2018”

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top