Ασφάλιση Παιδικής Προστασίας Reviewed by Momizat on . Καλές οι παραδόσεις και τα έθιμα όμως όταν έχει να κάνει με την υγεία των παιδιών μας ένα ευχολόγιο ή ένα χτύπημα στο ξύλο δε φτάνει. Χρειάζεται μια εξασφάλιση Καλές οι παραδόσεις και τα έθιμα όμως όταν έχει να κάνει με την υγεία των παιδιών μας ένα ευχολόγιο ή ένα χτύπημα στο ξύλο δε φτάνει. Χρειάζεται μια εξασφάλιση Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Προσφορές » Ασφάλειες » Ασφάλιση Παιδικής Προστασίας

Ασφάλιση Παιδικής Προστασίας

Καλές οι παραδόσεις και τα έθιμα όμως όταν έχει να κάνει με την υγεία των παιδιών μας ένα ευχολόγιο ή ένα χτύπημα στο ξύλο δε φτάνει. Χρειάζεται μια εξασφάλιση η οποία στην αβεβαιότητα των καιρών που ζούμε γίνεται πιο επιτακτική.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία μας με την ασφάλιση αυτοκινήτων ψάξαμε και βρήκαμε το πακέτο παιδικής προστασίας, που αποτελεί σιγουριά και μια οικονομική βοήθεια για κάθε πολύτεκνη οικογένεια στους δύσκολους καιρούς μας.

Το πακέτο περιλαμβάνει και νοσοκομειακή περίθαλψη , εξωνοσοκομειακή από ατύχημα και κάλυψη σοβαρών ασθενειών μόνο με 145€ ΑΝΑ ΕΤΟΣ !!!!!!!

Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρέχει με την ασφάλιση τεσσάρων τέκνων συμπληρωματική κάλυψη υγείας στον κηδεμόνα δωρεάν , ενώ με την ασφάλιση τριών τεκνων το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχεται μόνο με 38€.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας ενημερώσουμε από κοντά.

 Κρινής Νικόλαος

Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Τηλ. Επικοινωνίας 210 6859263 , 6976974097

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top