ΙΚΑΡΟΣ Καλλιθέας – Ποδόσφαιρο Reviewed by Momizat on . Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Σωματείου ΙΚΑΡΟΣ Καλλιθέας για την προσφορά της στα μέλη της Ε.Π.Α., η οποία δείχνει την ευαισθησία της προς τις πολύτεκνες οικογέν Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Σωματείου ΙΚΑΡΟΣ Καλλιθέας για την προσφορά της στα μέλη της Ε.Π.Α., η οποία δείχνει την ευαισθησία της προς τις πολύτεκνες οικογέν Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Προσφορές » Αθλητισμός - Υγεία » ΙΚΑΡΟΣ Καλλιθέας – Ποδόσφαιρο

ΙΚΑΡΟΣ Καλλιθέας – Ποδόσφαιρο

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Σωματείου ΙΚΑΡΟΣ Καλλιθέας για την προσφορά της στα μέλη της Ε.Π.Α., η οποία δείχνει την ευαισθησία της προς τις πολύτεκνες οικογένειες και κυρίως, την αγάπη των ανθρώπων που διοικούν το Σωματείο για τα παιδιά, που έχουν τη δίψα να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Το Σωματείο ΙΚΑΡΟΣ Καλλιθέας προσφέρει στα μέλη της Ε.Π.Α. έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή, για εγγραφή ενός παιδιού στα ποδοσφαιρικά τμήματα όλων των ηλικιών που διαθέτει και επιπλέον τη συμμετοχή στα τμήματα, όσων αδελφών του το επιθυμούν, χωρίς καμία άλλη οικονομική επιβάρυνση.

Η ετήσια συνδρομή για ένα παιδί είναι 200 Ευρώ, ενώ για τα μέλη της Ε.Π.Α. είναι 100 Ευρώ για όσα παιδιά της οικογένειας επιθυμούν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Για τυχόν διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Σεραφείμ Σωτηρόπουλο στο τηλ. 6932 527173, καθώς επίσης και με τον κο Βασίλη Σπατούλα στο τηλ. 6945 990871.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top