Προσφορά από το Ωδείο “ΦΟΡΜΙΞ” Reviewed by Momizat on . H "ΦΟΡΜΙΞ" είναι εταιρεία αστική μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της από το έτος 2000. Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων της ίδρυσε αρχικά Σ H "ΦΟΡΜΙΞ" είναι εταιρεία αστική μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της από το έτος 2000. Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων της ίδρυσε αρχικά Σ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Προσφορές » Εκπαίδευση » Προσφορά από το Ωδείο “ΦΟΡΜΙΞ”

Προσφορά από το Ωδείο “ΦΟΡΜΙΞ”

H “ΦΟΡΜΙΞ” είναι εταιρεία αστική μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της από το έτος 2000. Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων της ίδρυσε αρχικά Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής καθώς και Ωδείο, αναγνωρισμένο από το Κράτος. 

Στην διάρκεια λειτουργίας της η Εταιρεία εξέδωσε τουλάχιστον 100 τίτλους σπουδών. Η προσπάθειά μας στην μουσική εκπαίδευση όλων των βαθμίδων συνεχίζεται και φέτος  με την ίδρυση ΩΔΕΙΟΥ-ΣΧΟΛΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ σε ένα όμορφο διώροφο κτίσμα της ιστορικής οικογένεια Κορυζή στο Κέντρο της Αθήνας.( Κεφαλληνίας 75 & Αριστοτέλους.

Θέλοντας να γίνει κτήμα κυρίως των νέων ανθρώπων η τέχνη της μουσικής με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα σε ατομικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο σας ενημερώνουμε για την πρόθεσή μας να παράσχουμε έκπτωση της τάξεως 30% ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Βασίλης Γαλάνης
Τηλ. 2108842776 – 6980 558496
e-mail: formix@in.gr , vasgalanis@gmail.com

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top