Προσφορά από το «ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ – Μ. Λιάκου-Μαργώνη» στις ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, για την εκτέλεση των παραπεμπτικών χωρίς το ποσό της συμμετοχής τους στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Reviewed by Momizat on . Το «ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ - Μαρία Λιάκου-Μαργώνη» προσφέρει σε όλες τις ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, όλων των Συλλόγων της Ελλάδος, την εκτέλεση των παρα Το «ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ - Μαρία Λιάκου-Μαργώνη» προσφέρει σε όλες τις ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, όλων των Συλλόγων της Ελλάδος, την εκτέλεση των παρα Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Προσφορές » Προσφορά από το «ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ – Μ. Λιάκου-Μαργώνη» στις ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, για την εκτέλεση των παραπεμπτικών χωρίς το ποσό της συμμετοχής τους στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Προσφορά από το «ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ – Μ. Λιάκου-Μαργώνη» στις ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, για την εκτέλεση των παραπεμπτικών χωρίς το ποσό της συμμετοχής τους στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Το «ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ – Μαρία Λιάκου-Μαργώνη» προσφέρει σε όλες τις ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, όλων των Συλλόγων της Ελλάδος, την εκτέλεση των παραπεμπτικών χωρίς το ποσό της συμμετοχής τους στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Η πρωτοβουλία προήλθε από την Ιατρό Βιοπαθολόγο, κα. Μαρία Λιάκου – Μαργώνη, η οποία ούσα πρεσβυτέρα και μητέρα έξι τέκνων είναι ευαισθητοποιημένη απέναντι στις πολύτεκνες οικογένειες.
Το Βιοπαθολογικό Μικροβιολογικό Διαγνωστικό Ιατρείο μας βρίσκεται στην οδό Γαρυττού 73, στο Χαλάνδρι Αττικής, πλησίον του μετρό Χαλανδρίου, με ΤΚ: 15234. Είναι ισόγειο και διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για την όδευση αναπηρικού αμαξιδίου. Επίσης, το Ιατρείο μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλα προσαρμοσμένο περιβάλλον για παιδιά όλων των ηλικιών.
Θα θέλαμε να το κάνετε γνωστό σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες.
Η προσφορά ισχύει με την επίδειξη των παραπεμπτικών.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται με ταυτοπροσωπία επιδεικνύοντας τη πολυτεκνική και την αστυνομική ταυτότητα.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε την απάντησή σας.
Με εκτίμηση,
Νέμη Βουρλή
Ιατρός

Διεύθυνση:

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ Μαρία Λιάκου-Μαργώνη, Ιατρός Βιοπαθολόγος

Δ: Γαρρυτου 73 Χαλάνδρι 15234 Τ: 2106004829  Μ: ‭6947248869‬E: liakou.maria@iatrica.gr FBhttps://www.facebook.com/iatrica.liakou/

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top