Σεμινάρια διαδικασιών πρόσληψης στο Δημόσιο Reviewed by Momizat on . Η κα Ελ.-Μ. Καλαφάτη προσφέρει έκπτωση 50% στα σεμινάρια αναφορικά με τη διαδικασία πρόσληψης στο Δημόσιο όπως αναφέρεται στο ακόλουθο μήνυμά της. «Τον τελευταί Η κα Ελ.-Μ. Καλαφάτη προσφέρει έκπτωση 50% στα σεμινάρια αναφορικά με τη διαδικασία πρόσληψης στο Δημόσιο όπως αναφέρεται στο ακόλουθο μήνυμά της. «Τον τελευταί Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Προσφορές » Εκπαίδευση » Σεμινάρια διαδικασιών πρόσληψης στο Δημόσιο

Σεμινάρια διαδικασιών πρόσληψης στο Δημόσιο

Η κα Ελ.-Μ. Καλαφάτη προσφέρει έκπτωση 50% στα σεμινάρια αναφορικά με τη διαδικασία πρόσληψης στο Δημόσιο όπως αναφέρεται στο ακόλουθο μήνυμά της.

«Τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιούμαι στον τομέα της εκπαίδευσης, με ειδικά σεμινάρια για συγκεκριμένες θεματικές. Μπορείτε να δείτε μία γενική περιγραφή στην ιστοσελίδα μου www.makeitcount.gr . 

Ως τέκνο πολύτεκνης οικογενένειας η ίδια, θα ήθελα να προσφέρω περισσότερα στις πολύτεκνες οικογένειες και σκέφτηκα ότι, ενδεχομένως, να μπορείτε να βοηθήσετε, όπως κάνετε κατά καιρούς ανεβάζοντας αγγελίες στην ιστοσελίδα σας με προσφορές και εκπτώσεις. 

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, προσφέρω έκπτωση 50% στα σεμινάρια που κάνω αναφορικά με την διαδικασία πρόσληψης στο Δημόσιο (ώστε κάθε υποψήφιος να μπορεί να υποβάλλει σωστά και μόνος του την αίτηση). Το αρχικό κόστος του σεμιναρίου είναι 80 ευρώ, ενώ για πολύτεκνους/τέκνα πολύτεκνης είναι στα 40 ευρώ. Είναι ατομικό και περιλαμβάνει:

(α) καθοδήγηση στην σωστή συμπλήρωση της αίτησης.

(β) υπολογισμός εργασιακής εμπειρίας.

(γ) καθοδήγηση για την συγκέντρωση των σωστών δικαιολογητικών.

(δ) ανάλυση προκηρύξεων, ώστε ο υποψήφιος να είναι σε θέση να εντοπίσει αυτές που τον αφορούν.

(ε) υπολογισμός μορίων.

(στ) έλεγχος από εμάς πριν την υποβολή της αίτησης για τις δυο επόμενες προκηρύξεις που θα θέλει ο υποψήφιος (οι πολύτεκνοι έχουν έναν ακόμα έλεγχο, σύνολο τρεις έλεγχοι).

(ζ) μετά τον έλεγχο, επιπλέον μάθημα εάν διαπιστωθούν ελλείψεις στην εκμάθηση.

Πλέον αυτού του ειδικού σεμιναρίου, προσφέρω 25% έκπτωση στα υπόλοιπα σεμινάρια. 

Είμαι στην διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες. 

Με εκτίμηση,

Ελένη-Μαρία Καλαφάτη

Οικονομολόγος

Business Owner – Make It Count

τηλ.επικ. (+30) 6972605860

emkalafati@gmail.com , info@makeitcount.gr »

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top