Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη Reviewed by Momizat on . "ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ" του Πέτρου Ζούλια βασισµένο στην νουβέλα του Henry James «Το στρίψιµο της βίδας» Μια γκουβερνάντα φθάνει σ’ έναν αποµονωµένο πύργο για να αναλάβ "ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ" του Πέτρου Ζούλια βασισµένο στην νουβέλα του Henry James «Το στρίψιµο της βίδας» Μια γκουβερνάντα φθάνει σ’ έναν αποµονωµένο πύργο για να αναλάβ Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Προσφορές » Θέατρο » Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

“ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ” του Πέτρου Ζούλια βασισµένο στην νουβέλα του Henry James «Το στρίψιµο της βίδας»

Μια γκουβερνάντα φθάνει σ’ έναν αποµονωµένο πύργο για να αναλάβει την εκπαίδευση και την φροντίδα δύο παιδιών, της Φλώρας και του Μάιλς.

Γρήγορα θα καταλάβει ότι ένα τροµερό µυστικό συνδέει τα δυο παιδιά µε τους προηγούµενους υπηρέτες του πύργου. Νιώθοντας ότι τα παιδιά κινδυνεύουν θα προσπαθήσει να τα σώσει, και µέσα από αυτή τη διαδροµή θα φθάσει στην αυτογνωσία και στο φως.

Τίτλος του έργου µας «Οι Επισκέπτες». Μαζί µε την Κάτια Δανδουλάκη, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, ο Τάσος Αλατζάς, η Ολυµπία Σκορδίλη, και τα παιδιά Κωνσταντίνος Λαγός, Ναταλία Πάνστσικ, Κωνσταντίνος Χατζηµιχαήλ, Σαββίνα Μαµνιόγλου.

Η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι του Πέτρου Ζούλια, δραµατουργικός σύµβουλος ο Αντώνης Γαλέος, ο Γιώργος Γαβαλάς στα σκηνικά, η Αναστασία Αρσένη στα κοστούµια η Κατερίνα Μαραγκουδάκη στους φωτισµούς, και τη µουσική υπογράφει ο Παναγιώτης Αυγερινός.

Παραστάσεις:

  • Τετάρτη, Πέµπτη, Παρασκευή : 9:15
  • Σάββατο : 6:30 και 9:15
  • Κυριακή : 7:30

Η προσφορά µας για τα οµαδικά εισιτήρια (πάνω από 25 άτοµα) είναι 18,00 ευρώ αντί 26,00 που στοιχίζει το κανονικό εισιτήριο.

Η ίδια τιµή ισχύει και για τους πολυτέκνους, µε την επίδειξη του πoλυτεκνικού πάσου.

Μετά τιμής
Λένα Χολιάδου
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2108640414, και 6932 565994

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top