«1550» για τον ιό της γρίπης Reviewed by Momizat on . Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, ανακοινώνει Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, ανακοινώνει Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Γενικές » «1550» για τον ιό της γρίπης

«1550» για τον ιό της γρίπης

Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής με αριθμό «1550» από την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της φετινής σχολικής χρονιάς.

Η νέα τηλεφωνική γραμμή στελεχώνεται από επιμορφωμένο προσωπικό και στοχεύει στην παροχή ενημέρωσης προς την εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς και προς όλους τους φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Διαβάστε τις εγκυκλίους του ΥΠΕΠΘ και του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης που αφορούν τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης Α (Η1Ν1) στις Σχολικές Μονάδες.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top