Προβολή Πολυτεκνιών Θεμάτων Από Τον Έντυπο Τύπο Reviewed by Momizat on . Όπως γνωρίζετε τα θέματα των πολυτέκνων «δεν πουλάνε» και γι’ αυτό σπάνια δημοσιεύονται δελτία τύπου ή άλλες ανακοινώσεις της ΑΣΠΕ που άπτονται πολυτεκνικών θεμ Όπως γνωρίζετε τα θέματα των πολυτέκνων «δεν πουλάνε» και γι’ αυτό σπάνια δημοσιεύονται δελτία τύπου ή άλλες ανακοινώσεις της ΑΣΠΕ που άπτονται πολυτεκνικών θεμ Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Ενημέρωση » Προβολή Πολυτεκνιών Θεμάτων Από Τον Έντυπο Τύπο

Προβολή Πολυτεκνιών Θεμάτων Από Τον Έντυπο Τύπο

Όπως γνωρίζετε τα θέματα των πολυτέκνων «δεν πουλάνε» και γι’ αυτό σπάνια δημοσιεύονται δελτία τύπου ή άλλες ανακοινώσεις της ΑΣΠΕ που άπτονται πολυτεκνικών θεμάτων.

Για να προβάλλει η ΑΣΠΕ πολυτεκνικά θέματα μέσω εφημερίδων μεγάλης κυκλοφορίας το κόστος για τη δημοσίευσή τους είναι απαγορευτικό.

Ωστόσο η, ευρείας κυκλοφορίας, εβδομαδιαία εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» καθιέρωσε ειδική στήλη για τη ΔΩΡΕΑΝ δημοσίευση κάθε Κυριακή άρθρων, δελτίων τύπου, ανακοινώσεων κ.λπ. που σχετίζονται με τα πολυτεκνικά θέματα.

Η ΑΣΠΕ ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση της Εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» για τη σημαντική αυτή προσφορά της που αποδεικνύει την κοινωνική της ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον της για την τάξη των πολυτέκνων και μάλιστα σε μια εποχή που θεσμοθετημένα, από δεκαετίες δικαιώματα των πολυτέκνων, καταστρατηγούνται.

Πιστεύουμε πως έχουμε ηθική υποχρέωση να προμηθευόμαστε κάθε Κυριακή «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» γιατί έτσι ενημερωνόμαστε για επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους πολυτέκνους, αλλά και επιβραβεύουμε την ανιδιοτελή προσφορά της εφημερίδας

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top