Προϊόντα Παρεμβάσεως της Ε.Ε. Reviewed by Momizat on . Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών από τις πολύτεκνες οικογένειες που είχαν τις νόμιμες προϋποθέσεις και επιθυμούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα των προϊόν Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών από τις πολύτεκνες οικογένειες που είχαν τις νόμιμες προϋποθέσεις και επιθυμούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα των προϊόν Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Δελτία Τύπου » Προϊόντα Παρεμβάσεως της Ε.Ε.

Προϊόντα Παρεμβάσεως της Ε.Ε.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών από τις πολύτεκνες οικογένειες που είχαν τις νόμιμες προϋποθέσεις και επιθυμούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα των προϊόντων παρεμβάσεως της Ε.Ε. (φέτα, ρύζι και μακαρόνια) έληξε οριστικά στις 19 Σεπτεμβρίου 2011.

Η ΕΠΑ διαβίβασε τα δικαιολογητικά στην Περιφέρεια η οποία οποίες θα εξετάσει στο 100% ποιοι έχουν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν στο πρόγραμμα με βάση το θεωρημένο εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας, τον αριθμό των προστατευομένων και την πληρότητα ή μη των δικαιολογητικών.

Η Περιφέρεια θα επιστρέψει τα δικαιολογητικά στην ΕΠΑ και θα γνωρίσει τους δικαιούχους, οπότε αυτοί θα παραλάβουν προϊόντα μέσω της ΕΠΑ που ανήκουν, χωρίς η Ένωσή μας να έχει καμία περαιτέρω ανάμειξη στην επιλογή των δικαιούχων οικογενειών.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top