Η Εταιρεία «Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.» Ένθερμος Συμπαραστάτης Των Πολυτέκνων Reviewed by Momizat on . Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Α. ευχαριστεί θερμά την Εταιρεία «ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.» για την ενεργό συμπαράστασή της προς τις πολύτεκνες οικο Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Α. ευχαριστεί θερμά την Εταιρεία «ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.» για την ενεργό συμπαράστασή της προς τις πολύτεκνες οικο Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Η Εταιρεία «Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.» Ένθερμος Συμπαραστάτης Των Πολυτέκνων

Η Εταιρεία «Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.» Ένθερμος Συμπαραστάτης Των Πολυτέκνων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Α. ευχαριστεί θερμά την Εταιρεία «ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.» για την ενεργό συμπαράστασή της προς τις πολύτεκνες οικογένειες – μέλη της Ε.Π.Α., με τη δωρεάν διάθεση διαφόρων καινούργιων σχολικών ειδών (τετράδια, μολύβια, κασετίνες, μαρκαδόρους, γόμες και ξύστρες) προκειμένου τα είδη αυτά να διατεθούν δωρεάν στις πολύτεκνες οικογένειες της Ενώσεώς μας που έχουν παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο.

Τα παραληφθέντα είδη διανέμονται ήδη στις οικογένειες- μέλη της Ενώσεώς μας που έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο Δημοτικό Σχολείο.

Η παραπάνω πρωτοβουλία της Εταιρείας ΜΕΓΑ υποδηλώνει την κοινωνική της ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον της για την τάξη των πολυτέκνων, που είναι η μόνη που αντιστέκεται σθεναρά στον κατήφορο της υπογεννητικότητας.

Επί του προκειμένου παρατίθεται το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εταιρεία ΜΕΓΑ για το θέμα αυτό:

Δελτίο Τύπου

ΜΕΓΑ Α.Ε. : Δωρεά Σχολικών Ειδών σε παιδιά Πολύτεκνων Οικογενειών

 Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2014

 Σε μια ακόμα πρωτοβουλία προέβη η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζοντας οικογένειες της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) και πιο συγκεκριμένα της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών, με την προσφορά σχολικών ειδών για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε.

Συγκεκριμένα, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η εταιρία προσέφερε πάνω από 8000 τεμάχια σχολικών ειδών, τα οποία θα μοιραστούν σε παιδιά Δημοτικού Πολύτεκνων Οικογενειών, της Ενώσεως Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ). Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια των διαχρονικών δράσεων της εταιρίας, με στόχο τη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, με έμφαση στα παιδιά.

 

ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. www.megadis.gr

Δεκελείας 148, 136 78 Αχαρνές,   Τηλ.: 210 2419800,   Fax.: 210 2419818

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top