Διανομή δελτίων θεάματος χειμερινής περιόδου 2009 Reviewed by Momizat on . Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη - Πετραλιά και η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Σοφία Καλαντζάκου ενέκριναν Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη - Πετραλιά και η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Σοφία Καλαντζάκου ενέκριναν Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Γενικές » Διανομή δελτίων θεάματος χειμερινής περιόδου 2009

Διανομή δελτίων θεάματος χειμερινής περιόδου 2009

Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη – Πετραλιά και η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Σοφία Καλαντζάκου ενέκριναν για τη χειμερινή θεατρική περίοδο τη διάθεση 350.000 δελτίων θεάματος σε δικαιούχους παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας νομού Αττικής, για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, εκδηλώσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Εθνικού Θεάτρου, του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και παιδικών θεατρικών σκηνών.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Εστίας κ. Δημήτριος Τζίφας καλεί από τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους να παραλάβουν τα Δελτία Θεάματος, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8:00 – 14:00, μέχρις ότου εξαντληθούν, από όλα τα γραφεία Διανομής του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στην Αττική:

Αθήνας Πατησίων 125
Αθήνας Αγ. Μάρκου 11
Πειραιά Ομ. Σκυλίτση 19
Περιστερίου Θίσβης 7
Αιγάλεω Πλαστήρα 105 & Κολοκοτρώνη 10
Ταύρου Τιμ. Ευγενικού 5
Αργυρούπολης Αργυρουπόλεως 94-96
Ν. Ιωνίας 28ης Οκτωβρίου 42
Χολαργού Αγαμέμνονος 22
Ελευσίνας Χαριλάου 30

με την προσκόμιση των κατά περίπτωση απαραίτητων δικαιολογητικών (αστυνομική ταυτότητα, θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης με 100 ημερομίσθια το 2008, Α.Φ.Μ., αρχική απόφαση συνταξιοδότησης).

Σημειώνεται ότι η παροχή των Δελτίων Θεάματος έχει αποσυνδεθεί από κάθε άλλη και χορηγείται χειμώνα – καλοκαίρι στους δικαιούχους ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top