Παράδειγμα προς μίμηση. Χορήγηση επιδόματος σε πολύτεκνες οικογένειες Reviewed by Momizat on . Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ), που είναι ο Ασφαλιστικός Οργανισμός των Δημοσιογρά Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ), που είναι ο Ασφαλιστικός Οργανισμός των Δημοσιογρά Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Γενικές » Παράδειγμα προς μίμηση. Χορήγηση επιδόματος σε πολύτεκνες οικογένειες

Παράδειγμα προς μίμηση. Χορήγηση επιδόματος σε πολύτεκνες οικογένειες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ), που είναι ο Ασφαλιστικός Οργανισμός των Δημοσιογράφων και των Διοικητικών Υπαλλήλων που εργάζονται στον Ημερήσιο Τύπο, την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο, αποφάσισε να αποδείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον και την έγνοια του για τις πολύτεκνες οικογένειες.

Σε πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε τη θέσπιση ειδικού μηνιαίου επιδόματος για τις οικογένειες αυτές.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε την ενίσχυση σε μηνιαία βάση όλων των οικογενειών μετά την απόκτηση του τρίτου παιδιού  ως εξής:

  1. Για το τρίτο παιδί €100,00
  2. Για το τέταρτο παιδί €150,00
  3. Για κάθε επόμενο παιδί €50,00 μηνιαίως

Αυτό σημαίνει ότι η οικογένεια με 4 παιδιά θα ενισχύεται με €250,00 το μήνα, η οικογένεια με 5 παιδιά με €300,00 το μήνα και με €50,00 επιπλέον για κάθε παιδί η οικογένεια που έχει πάνω από 5 παιδιά.

Το επίδομα θα καταβάλλεται για όσα παιδιά είναι ενεργά ασφαλισμένα στον ΕΔΟΕΑΠ. Απαραίτητη προσκόμιση πρόσφατου πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και υποβολή αιτήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων τηλ. 210-72.64.742, 210-72.64.777 και 210-72.64.883.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top