Χορήγηση Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού/Εκδρομικού Προγράμματος ΟΓΑ/ΛΑΕ έτους 2010 Reviewed by Momizat on . Έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στα προγράμματα του ΟΓΑ/ΛΑΕ έτους 2010 και της διενέργειας κλήρωσης για την ανάδειξη των Έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στα προγράμματα του ΟΓΑ/ΛΑΕ έτους 2010 και της διενέργειας κλήρωσης για την ανάδειξη των Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » Γενικές » Χορήγηση Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού/Εκδρομικού Προγράμματος ΟΓΑ/ΛΑΕ έτους 2010

Χορήγηση Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού/Εκδρομικού Προγράμματος ΟΓΑ/ΛΑΕ έτους 2010

Έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στα προγράμματα του ΟΓΑ/ΛΑΕ έτους 2010 και της διενέργειας κλήρωσης για την ανάδειξη των δικαιούχων Δελτίου, ο ΟΓΑ ενημερώνει ότι η διαδικασία χορήγησης Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομικού Προγράμματος μέσω των ΚΕΠ ξεκινά τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010.

Οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ που υπέβαλαν Αίτηση Συμμετοχής στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και να λάβουν τα Δελτία τους από τα ΚΕΠ όλης της χώρας και όχι απαραίτητα από το ΚΕΠ στο οποίο υπέβαλαν Αίτηση.
   
Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και τα συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ./ΛΑΕ Τουριστικά Καταλύματα και Τουριστικά Γραφεία από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr.

Από τα ΚΕΠ θα χορηγούνται στους δικαιούχους:

  1. Για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού, Κατάλογοι Συμβεβλημένων Τουριστικών Καταλυμάτων και Εκπτωτικά Κουπόνια.
  2. Για το Εκδρομικό Πρόγραμμα: Δελτία Εκδρομικού Προγράμματος και Κατάλογοι Συμβεβλημένων Γραφείων

Για τα προγράμματα της Κύπρου και των τετραήμερων κυκλικών πλόων (κρουαζιέρων), οι υπάλληλοι των ΚΕΠ θα μπορούν μόνο να ενημερώνουν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, καθώς οι κληρωθέντες των εν λόγω προγραμμάτων θα παραλάβουν τα Δελτία τους με συστημένη επιστολή από τον ΟΓΑ.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αναζήτηση των κληρωθέντων και να εισαχθεί ο σωστός Α.Μ. ΟΓΑ ή ο Α/Α της Αίτησης Συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίζουν στα ΚΕΠ:

  1. Αντίγραφο της Αίτησης Συμμετοχής τους και Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή Διαβατήριο) ή
  2. Απόκομμα πληρωμής σύνταξης/καταβολής εισφορών –  Βιβλιάριο Υγείας ΟΓΑ – Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή Διαβατήριο)

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top