«ΠΡΩΤΑΚΙΑ 2020» ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ Reviewed by Momizat on . 1. Η Ε.Π.Α. θα προσφέρει και φέτος τις σχολικές τσάντες, τις κασετίνες και τα απαραίτητα σχολικά είδη (μαρκαδόροι, τετράδια, μολύβια κ..ά.) για τα «πρωτάκια», π 1. Η Ε.Π.Α. θα προσφέρει και φέτος τις σχολικές τσάντες, τις κασετίνες και τα απαραίτητα σχολικά είδη (μαρκαδόροι, τετράδια, μολύβια κ..ά.) για τα «πρωτάκια», π Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Ανακοινώσεις » «ΠΡΩΤΑΚΙΑ 2020» ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ

«ΠΡΩΤΑΚΙΑ 2020» ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ

1. Η Ε.Π.Α. θα προσφέρει και φέτος τις σχολικές τσάντες, τις κασετίνες και τα απαραίτητα σχολικά είδη (μαρκαδόροι, τετράδια, μολύβια κ..ά.) για τα «πρωτάκια», που είναι παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών – μελών της.

Τα παραπάνω σχολικά είδη είναι ευγενική προσφορά της 100% Ελληνικής Εταιρείας ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.

2. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα «πρωτάκια», όπως εγένετο για πολλά χρόνια σε μεγάλες αίθουσες Ξενοδοχείου, αλλά η παραλαβή των σχολικών ειδών θα γίνει, απ’ όσους δηλώσουν συμμετοχή, από τα Γραφεία της Ε.Π.Α. σε χρόνο για τον οποίο θα ειδοποιηθείτε.

3. Όσες πολύτεκνες οικογένειες – μέλη της Ε.Π.Α. έχουν παιδί ή παιδιά που γεννήθηκαν το έτος 2014 και θα πάνε φέτος στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου και επιθυμούν να συμμετάσχουν,  θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 21/8/2020 με τους εξής τρόπους:

 • Στα γραφεία μας (Πειραιώς 68Β – 1ος όροφος), καθημερινά 8.00 – 14.00
 • Ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την παρακάτω αίτηση και σας αποστέλλουμε στο email σας την δήλωση συμμετοχής που πρέπει να τυπώσετε και να την έχετε μαζί σας κατά την παραλαβή των σχολικών ειδών.

Απαραίτητη προϋπόθεση: Θεωρημένο βιβλιάριο πολυτέκνων.

4. Όσες οικογένειες – μέλη της Ε.ΠΑ. δηλώσουν συμμετοχή, θα ειδοποιηθούν λίγες μέρες πριν την έναρξη των σχολείων ώστε να παραλάβουν τα σχολικά είδη από τα Γραφεία μας.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ “ΠΡΩΤΑΚΙΑ 2020”
(Συμπληρώνονται τα στοιχεία του παιδιού)


  Αριθμοί Μητρώων

  Α.Σ.Π.Ε.    Ε.Π.Α.


   

  Φύλο:ΑγόριΚορίτσι

  captcha
  Αντιγράψτε τους χαρακτήρες:

  © 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

  Scroll to top