Τελετή Βράβευσης Αριστούχων 2010-2011 Reviewed by Momizat on . Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, για 21η χρονιά, πραγματοποίησε την ετήσια τελετή Βράβευσης Αριστούχων, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, στο Ξενοδοχείο Intercontinental Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, για 21η χρονιά, πραγματοποίησε την ετήσια τελετή Βράβευσης Αριστούχων, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, στο Ξενοδοχείο Intercontinental Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Εκδηλώσεις » Βράβευση Αριστούχων » Τελετή Βράβευσης Αριστούχων 2010-2011

Τελετή Βράβευσης Αριστούχων 2010-2011

Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, για 21η χρονιά, πραγματοποίησε την ετήσια τελετή Βράβευσης Αριστούχων, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, στο Ξενοδοχείο Intercontinental.

Βραβεύτηκαν συνολικά 811 γονείς και παιδιά, μέλη της Ένωσης, αριστούχοι Γυμνασίου και Λυκείου, εισαχθέντες και Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς επίσης και κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω από 2.500 άτομα και τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Σμύρνης κ.κ. Σεραφείμ, ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Γεώργιος Παπανικολάου, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρού, ο Ολυμπιονίκης κ. Πύρρος Δήμας, η κυρία Χρύσα Κεντούρη Υπεύθυνη Εταιρικής Ευθύνης της Friesland Campina Hellas – ΝΟΥΝΟΥ, ο κ. Γιάννης Ρούντος Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Interamerican και η κυρία Κατερίνα Κουρούτη Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Ευρωκλινικής για την Interamerican.

Μεταξύ των βραβευθέντων περιλαμβάνονται 6 διδάκτορες και 50 κάτοχοι Μάστερ. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει σε μερικές ειδικές περιπτώσεις, όπως:

α. Γονείς που πήραν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών:

 • π. Θεοφάνης Ραυτόπουλος, πατέρας 5 παιδιών. Ο ίδιος πήρε Διδακτορικό στην Κοινωνική Θεολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ από τα παιδιά του η Αθανασία, πήρε πτυχίο (Λ. Καλώς) στη Φαρμακευτική του Πανεπιστημίου Αθηνών και η Θωμαΐς αρίστευσε στο Γυμνάσιο.
 • π. Ιωάννης Ρέκκας, πατέρας 4 παιδιών. Ο ίδιος και η σύζυγός του, πρεσβυτέρα Λούκου Τριανταφυλλιά, πήραν Πτυχίο στην Κοινωνική Θεολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ από τα παιδιά τους η Νεκταρία, εισήχθη στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.
 • Πέτρος Ροδίτης, πατέρας 6 παιδιών, ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ από τα παιδιά του η Ελένη, εισήχθη στη Νοσηλευτική του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
 • Νικόλαος Καραγιάννης, πατέρας 5 παιδιών, πήρε Μάστερ στις Θετικές Επιστήμες & Τεχνολογία του ΕΑΠ, ενώ από τα παιδιά του ο Στέφανος αρίστευσε στο Γυμνάσιο.
 • Απόστολος Κατερινόπουλος, πατέρας 4 παιδιών, πήρε Μάστερ στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, ενώ από τα παιδιά του η Νικολέττα αρίστευσε στο Γυμνάσιο.
 • Σωκράτης Πανόπουλος, πατέρας 4 παιδιών, πήρε Μάστερ στα «Παθολογικά Προβλήματα Εκτρεφομένων Υδροβίων Οργανισμών» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ από τα παιδιά του ο Ιάσωνας αρίστευσε στο Γυμνάσιο.
 • Νικόλαος Σαρρής, πατέρας 5 παιδιών, πήρε Μάστερ στην «Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία & Περιβαλλοντική Υγιεινή» από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
 • Θεοφίλη Χατζηδούκα, μητέρα 4 παιδιών, πήρε Μάστερ στην Αγγλική Γλώσσα από το ΕΑΠ.
 • Δημήτριος Ντουντούμης, πατέρας 4 παιδιών, πήρε Μάστερ στην Τραπεζική από το ΕΑΠ.

β. Γονείς που πήραν πτυχίο Α.Ε.Ι.:

 • Αγγελική Σταθά, μητέρα 4 παιδιών, αρίστευσε στο πτυχίο Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

γ. Γονείς που αρίστευσαν στο Λύκειο:

 • Φραντζέσκος Βενιέρης, πατέρας 4 παιδιών.

δ. Εισαχθέντες πρώτοι στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση:

 • Σταματίνα Διαμάντη: Πρώτη στη Φαρμακευτική του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 • Θεμιστοκλής – Θεόδωρος Δασκαλάκης: Πρώτος στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 • Βασιλική Αράπη: Πρώτη στη Φαρμακευτική (ΣΣΑΣ) Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 • Αικατερίνη Ίστσεν: Πρώτη στο Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης του ΤΕΙ Αθηνών.
 • Βασίλειος Μιχαλακέλης: Πρώτος στη Σχολή Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθηνών.
 • Βασίλειος Παούρης: Πρώτος στη Σχολή Εκπαιδευτικών Πολιτικών Έργων Υποδομής της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο π. Βασίλειος Κοντογιάννης, Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών Νοσηλευτικών ιδρυμάτων και ο κ. Μανόλης Μηλιαράκης, Πρόεδρος του κινήματος «Χριστιανική Δημοκρατία».

Η Ιερά Μητρόπολη Ν. Σμύρνης χορήγησε 4 χρηματικά έπαθλα των 1.000 ευρώ έκαστο, σε αριστούχους που κατοικούν στους Δήμους που ανήκουν στη δικαιοδοσία της, η Friesland Campina Hellas – ΝΟΥΝΟΥ, χορηγός της Ε.Π.Α., χορήγησε επίσης τέσσερα χρηματικά έπαθλα των 1.000 ευρώ έκαστο, η Interamerican χορήγησε ένα χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ και τριάντα ένα (31) συμβόλαιο Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, ενώ ο Όμιλος Ευρωκλινικής προσέφερε μία (1) χορηγία 1.000 ευρώ για ιατρικές παροχές στα νοσηλευτικά ιδρύματα του Ομίλου.

Η Ε.Π.Α. σε κάθε βραβευθέντα έδωσε, εκτός από το βραβείο, συμβολικό χρηματικό ποσό και ένα καλαίσθητο βιβλίο «Ιωάννης Καποδίστριας – Πρότυπο ήθους, ανθρωπιάς, αξιών», τη συγγραφή του οποίου επιμελήθηκε ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Α. Δρ. Χαράλαμπος Μπούσιας, Μέγας Υμνογράφος της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας.

Η Ε.Π.Α. ευχαριστεί θερμά τη Friesland Campina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, χορηγό της εκδήλωσης και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης: Ιερά Μητρόπολη Ν. Σμύρνης, Elpen Φαρμακευτική, Interamerican, Όμιλο Ευρωκλινικής, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Χυμούς Pago και το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, το οποίο διεύθυνε ο κ. Άγγελος Σίμος.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top