Ειδικό Πρόγραμμα Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας για τις Πολύτεκνες Οικογένειες από την WIND Reviewed by Momizat on . Η Wind προσφέρει στις οικογένεις- μέλη της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών προγράμματα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας σε προνομιακά συμφέρουσες τιμές. Όσες πολύτεκνες Η Wind προσφέρει στις οικογένεις- μέλη της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών προγράμματα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας σε προνομιακά συμφέρουσες τιμές. Όσες πολύτεκνες Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Προσφορές » Τηλεπικοινωνίες » Ειδικό Πρόγραμμα Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας για τις Πολύτεκνες Οικογένειες από την WIND

Ειδικό Πρόγραμμα Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας για τις Πολύτεκνες Οικογένειες από την WIND

Η Wind προσφέρει στις οικογένεις- μέλη της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών προγράμματα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας σε προνομιακά συμφέρουσες τιμές.

Όσες πολύτεκνες οικογένειες επιθυμούν να ενταχθούν στα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα της Wind για τις πολύτεκνες οικογένειες, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να καταθέσουν σχετική αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία της Ε.Π.Α.

Συγκεκριμένα, τα προνόμια που μπορούν να έχουν οι Πολύτεκνες Οικογένειες είναι τα εξής:

  • Σύνδεση με έκπτωση 30% στα πάγια των προγραμμάτων Wind, από αυτά της αγοράς
  • Δυνατότητα διατήρησης του υπάρχοντος αριθμού, ανεξαρτήτως δικτύου (Vodafone, Cosmote) στο οποίο είναι οι οικογένειες αυτές.

 Πατήστε εδώ για να διαβάσετε αναλυτικά την προσφορά της Wind

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top