Εκδήλωση για τα πρωτάκια 2014 Reviewed by Momizat on . Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, που είναι η μεγαλύτερη πολυτεκνική Οργάνωση της χώρας, από της ιδρύσεώς της το έτος 1956 έθεσε στις άμεσες προτεραιότητές της το παιδ Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, που είναι η μεγαλύτερη πολυτεκνική Οργάνωση της χώρας, από της ιδρύσεώς της το έτος 1956 έθεσε στις άμεσες προτεραιότητές της το παιδ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Εκδηλώσεις » Εκδήλωση για τα πρωτάκια 2014

Εκδήλωση για τα πρωτάκια 2014

Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, που είναι η μεγαλύτερη πολυτεκνική Οργάνωση της χώρας, από της ιδρύσεώς της το έτος 1956 έθεσε στις άμεσες προτεραιότητές της το παιδί, γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι η όποια επένδυση στη μόρφωση των παιδιών είναι η καλύτερη επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της αυτής, επί 25 συνεχή χρόνια, κάθε χρόνο βραβεύει τους αριστούχους γονείς και παιδιά – μέλη της, που αρίστευσαν στις σπουδές τους και κάθε Σεπτέμβριο υποδέχεται τα «πρωτάκια» των μελών της, προσφέροντάς τους δωρεάν την πρώτη τους σχολική τσάντα και τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Φέτος η εκδήλωση για τα «πρωτάκια» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014, τις ώρες 11.00 έως 13.00 μ.μ. σε μεγάλη αίθουσα του Ξενοδοχείου INTERCONTINENTAL, που βρίσκεται Λεωφ. Συγγρού 89-93, Αθήνα.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην παραπάνω εκδήλωση, θα πρέπει να προσέλθετε στα Γραφεία της Ενώσεώς μας (Πειραιώς 68Β) με την κάρτα πολυτέκνων σας (θεωρημένη), μέχρι 29 Αυγούστου 2014 για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση και να παραλάβετε την κάρτα εισόδου, που είναι απαραίτητη για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση.

Εξυπακούεται πως εάν δεν παραστείτε στην εκδήλωση, δεν μπορείτε να παραλάβετε τα σχολικά είδη που προσφέρονται δωρεάν στην εκδήλωση.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top