Προσφορά προς τα Μέλη της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών Reviewed by Momizat on . Αναλογιζόμενοι την οικονομική δυσπραγία των ελληνικών οικογενειών, το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές στα μέλη τ Αναλογιζόμενοι την οικονομική δυσπραγία των ελληνικών οικογενειών, το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές στα μέλη τ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Προσφορές » Εκπαίδευση » Προσφορά προς τα Μέλη της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών

Προσφορά προς τα Μέλη της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών

Αναλογιζόμενοι την οικονομική δυσπραγία των ελληνικών οικογενειών, το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές στα μέλη της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών, με την επίδειξη της ταυτότητας πολυτέκνου, για παρακολούθηση:

  1. φροντιστηριακών μαθημάτων
  2. ξένων γλωσσών
  3. δια βίου μάθησης ενηλίκων,
  4. και  πραγματοποίηση ψυχομετρικών Test

με σκοπό την ανάδειξη δεξιοτήτων – ικανοτήτων και  επαγγελματικού προσανατολισμού – επιλογής καριέρας.

Παρεχόμενες διδακτικές υπηρεσίες που καλύπτουν τις μαθησιακές ανάγκες όλης της οικογένειας, με την εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων διδασκαλίας από έγκριτους εκπαιδευτικούς  με πολυετή εμπειρία.

Ενδεικτική προσφορά για τα θερινά εντατικά τμήματα, η διοίκηση του ινστιτούτου έχει εξασφαλίσει την προνομιακή χρέωση των 200€ (4 βδομάδες – 48 ώρες).

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα σπουδών 2014

Πατήστε εδώ για να δείτε το ενημερωτικό έντυπο για τα ψυχομετρικά test.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kainotomia-edu.com και ενημερωθείτε από τον  Δρ. Ιωάννη Ανδρέου στα τηλέφωνα  210 6132589 και  6944 633 663.

Διεύθυνση:  Δεληγιάννη 2Α, Μελίσσια 15127

Email: info@kainotomia-edu.com

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top