ΖΑΛΕΥΚΟΣ Ο.Ε. – Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο Reviewed by Momizat on . Αγαπητέ πολύτεκνε, Εν όψη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και ειδικότερα της Ελληνικής, από την οποία η κάθε οικογένεια δέχεται ακόμα μεγαλύτερες πιέσεις πέρα Αγαπητέ πολύτεκνε, Εν όψη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και ειδικότερα της Ελληνικής, από την οποία η κάθε οικογένεια δέχεται ακόμα μεγαλύτερες πιέσεις πέρα Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Προσφορές » Λογιστικά » ΖΑΛΕΥΚΟΣ Ο.Ε. – Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο

ΖΑΛΕΥΚΟΣ Ο.Ε. – Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο

Αγαπητέ πολύτεκνε,

Εν όψη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και ειδικότερα της Ελληνικής, από την οποία η κάθε οικογένεια δέχεται ακόμα μεγαλύτερες πιέσεις πέραν των ήδη υπαρχουσών, θεωρούμε καθήκον μας ως φοροτεχνική επιχείρηση να προτάξουμε την επαγγελματική μας εμπειρία και κατάρτιση στην προάσπιση των οικονομικών αναγκών της πολύτεκνης οικογένειας.

Για το λόγο αυτό η <<Ζάλευκος Ο.Ε>>, μετέχοντας στην <<συμμαχία κατά της ακρίβειας>> του Βήματος 99,5fm, προσφέρει μειωμένες τιμές στο 50% στην συμπλήρωση και υποβολή της φορολογικής δήλωσης οικονομικού έτους 2010, σε κάθε πολύτεκνη οικογένεια.

Σας περιμένουμε λοιπόν στα γραφεία της εταιρείας μας για να συντάξουμε την φορολογική σας δήλωση, υπεύθηνα και επαγγελματικά χωρίς καμία μείωση στις προσφερόμενες υπηρεσίες, παρά μόνο στην τιμή.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αγν. Ηρώων 88, 14231. Ν. Ιωνία
Τηλ.: 2102723011
Fax: 2102723012
email: zalefkos@gmail.com

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top