Ξενοδοχείο “SUN” στην Κινέττα Reviewed by Momizat on . ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ για τουλάχιστον 2 διανυκτερεύσεις – τιμή δωματίου χωρίς πρωϊνό ανά διανυκτέρευση   Iούνιος Ioύλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ για τουλάχιστον 2 διανυκτερεύσεις – τιμή δωματίου χωρίς πρωϊνό ανά διανυκτέρευση   Iούνιος Ioύλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Προσφορές » Διακοπές » Ξενοδοχείο “SUN” στην Κινέττα

Ξενοδοχείο “SUN” στην Κινέττα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

για τουλάχιστον 2 διανυκτερεύσεις – τιμή δωματίου χωρίς πρωϊνό ανά διανυκτέρευση

  Iούνιος Ioύλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος
Δίκλινο 30 35 35 30
Τρίκλινο 35 40 40 35
Τετράκλινο 40 50 50 40

Το ξενοδοχείο SUN (ΗΛΙΟΣ) βρίσκεται στην μαγευτική παραλία της Κινέττας, ακριβώς στο 54o χλμ. Της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου σε τοποθεσία φημισμένη, που προσφέρει το θαυμάσιο φυσικό συνδυασμό βουνό-πεύκο-θάλασσα με υγρασία 0 καθ΄ όλο το έτος.

Είναι 2 αστέρων και έχει 51 δωμάτια με 120 κρεβάτια, όλα με ιδιαίτερο ντους-W.C., τηλέφωνο, ΤV, AC, ψυγείο και βεράντα με θέα στο γαλάζιο Σαρωνικό, μέχρι τις ακτές της Πελοππονήσου.

Διαθέτει ευρύχωρους χώρους υποδοχής, εστιατόριο, μπαρ, παιδική χαρά, ένα ωραιότατο κήπο με beach bar και στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου ιδιωτικό parking. Το σπουδαιότερο πλεονέκτημα του είναι η απέραντη παραλία του και η ανεπανάλητη φυσική ομορφιά του.

Διαθέτει καταπράσινο κήπο που είτε κάτω από τα πεύκα είτε κάτω από τις ονειρεμένες πέρκολες μήκους 80 μέτρων παράλληλα με την θάλασσα, σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας από το μπαρ μας σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές.

Το Ξενοδοχείο SUN είναι ιδεώδης τόπος διαμονής και αναψυχής για τους Αθηναίους που μπορούν να βρεθούν σε ένα ευρύχωρο, άνετο και πολιτισμένο περιβάλλον και να περάσουν ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο μακριά από τους θορύβους και τα καυσαέρια. Επίσης τους θερινούς μήνες μπορούν να περάσουν τις διακοπές τους μαζί με τις οικογένειες τους χωρίς να εγκαταλείψουν την εργασία τους.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με τριαντάχρονη πείρα στο χώρο των τουριστικών δραστηριοτήτων με συνεχή αναβάθμιση των υποδομών και της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφτούν την ιστιοσελίδα μας www.sunhotelkineta.gr

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top