Προσφορά από ΟΜΗΡΟΣ GROUP Reviewed by Momizat on . Το AEGEAN OMIROS College και το IIEK ΟΜΗΡΟΣ προσφέρουν τα παρακάτω: Παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στα μέλη και τις οικογένειες της Α.Σ.Π.Ε.. Αφορά όλα τα θεματ Το AEGEAN OMIROS College και το IIEK ΟΜΗΡΟΣ προσφέρουν τα παρακάτω: Παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στα μέλη και τις οικογένειες της Α.Σ.Π.Ε.. Αφορά όλα τα θεματ Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Προσφορές » Εκπαίδευση » Προσφορά από ΟΜΗΡΟΣ GROUP

Προσφορά από ΟΜΗΡΟΣ GROUP

Το AEGEAN OMIROS College και το IIEK ΟΜΗΡΟΣ προσφέρουν τα παρακάτω:

  1. Παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στα μέλη και τις οικογένειες της Α.Σ.Π.Ε.. Αφορά όλα τα θεματικά αντικείμενα του ΙΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Για τις υπηρεσίες αυτές τα μέλη σας θα έχουν έκπτωση 30% με την επίδειξη της κάρτας της Α.Σ.Π.Ε.
  2. Παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στα μέλη και τις οικογένειες της Α.Σ.Π.Ε.. Αφορά όλα τα θεματικά αντικείμενα του AEGEAN OMIROS College. Για τις υπηρεσίες αυτές τα μέλη σας θα έχουν έκπτωση 25% με την επίδειξη της κάρτας της Α.Σ.Π.Ε.

οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-3806166 με την κα Κυριαζάνου και κατά την εγγραφή τους θα επιδεικνύουν την κάρτα Πολυτέκνου για την έκπτωση.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top