Τράπεζα Πειραιώς – Ταμιευτήριο Πολυτέκνων Reviewed by Momizat on . Η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, δημιούργησε ένα νέο καταθετικό λογαριασμό που απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα που φέρουν την Η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, δημιούργησε ένα νέο καταθετικό λογαριασμό που απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα που φέρουν την Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Προσφορές » Τραπεζικά προϊόντα » Τράπεζα Πειραιώς – Ταμιευτήριο Πολυτέκνων

Τράπεζα Πειραιώς – Ταμιευτήριο Πολυτέκνων

Η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, δημιούργησε ένα νέο καταθετικό λογαριασμό που απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα που φέρουν την ιδιότητα του πολύτεκνου.

Πρόκειται για λογαριασμό ταμιευτηρίου με προνομιακή τιμολόγηση και παροχές (δωρεάν πάγιες εντολές εξόφλησης λογαριασμών ΔΕΚΟ, χρέωση 0,08 ευρώ για sms alerts, δωρεάν παροχή του Winbox και δυνατότητα επιλογής δωρεάν e-mail alert κ.λπ.), όπου ο 1ος δικαιούχος θα πρέπει απαραιτήτως να είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας.

Αποδεικτικό και απαραίτητο δικαιολογητικό το οποίο θα πρέπει να προσκομίζει ο ενδιαφερόμενος στο κατάστημα της Τράπεζας για το άνοιγμα του λογαριασμού, πλέον των υπολοίπων, αποτελεί η ταυτότητα πολυτέκνου που αναγράφει το Μητρώο της Ε.Π.Α. που έχει η πολύτεκνη οικογένεια, η οποία θα πρέπει να είναι σε ισχύ.

Οι κάτοχοι του παραπάνω λογαριασμού, θα μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Ε.Π.Α. για προσφορές και εκπτώσεις, που θα αφορούν προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς αλλά και άλλων επιχειρήσεων και φορέων.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top