Πρόγραμμα Ιατρικών Υπηρεσίων από την Ε.Π.Α. και τον όμιλο Ευρωκλινικής Reviewed by Momizat on . Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών σε συνεργασία με τις κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής και την Interamerican, εξασφάλισε για τις πολύτεκνες οικογένειες μέλη της, σημαν Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών σε συνεργασία με τις κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής και την Interamerican, εξασφάλισε για τις πολύτεκνες οικογένειες μέλη της, σημαν Rating:
Διαδρομή: Αρχική » Προσφορές » Υγεία » Πρόγραμμα Ιατρικών Υπηρεσίων από την Ε.Π.Α. και τον όμιλο Ευρωκλινικής

Πρόγραμμα Ιατρικών Υπηρεσίων από την Ε.Π.Α. και τον όμιλο Ευρωκλινικής

Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών σε συνεργασία με τις κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής και την Interamerican, εξασφάλισε για τις πολύτεκνες οικογένειες μέλη της, σημαντικά προνόμια υγείας. Τα προνόμια αφορούν σε ΔΩΡΕΑΝ παροχές αλλά και σε σημαντικές εκπτώσεις, σε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών υγείας το οποίο περιλαμβάνει ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία, ιατρικές και χειρουργικές πράξεις, χρήση ασθενοφόρων και ειδικά σχεδιασμένα check up ανάλογα με το φύλο και την ηλικία.

Διαδικασία απόκτησης προνομίων

Για να αποκτήσουν πρόσβαση στις παροχές υγείας οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον είτε στα γραφεία της ΕΠΑ, Δευτέρα και Πέμπτη 09.30 – 14.00, τηλ. 210 5238150 εσωτ. 205, είτε στην Interamerican, στο γραφείο του κ. Βασιλόπουλου, Λ. Κηφισίας και Πανόρμου 119, Δευτέρα έως Παρασκευή 09.30 – 18.30, τηλ. 210 6609700. Σημειώνεται ότι η κάρτα πολυτέκνου, μέλους της Ε.Π.Α., θα πρέπει να είναι σε ισχύ.

Ευρωκλινική Αθηνών και Ευρωκλινική Παίδων

Οι κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής, η Ευρωκλινική Αθηνών και η Ευρωκλινική Παίδων αποτελούν δύο υπερσύγχρονα Διαγνωστικά, Θεραπευτικά & Χειρουργικά Κέντρα, τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου. Διαθέτουν κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό με όλες τις ιατρικές ειδικότητες και παιδιατρικές υποειδικότητες, έμπειρους νοσηλευτές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής που ανανεώνεται διαρκώς, επιτρέποντας την εφαρμογή των πιο πρωτοποριακών μεθόδων στη διάγνωση και στη θεραπεία.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε και να διαβάσετε αναλυτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top