Απεβίωσε ο Θεόδωρος Σουβαρίδης Reviewed by Momizat on . Ο εκλιπών διετέλεσε Ταμίας της Ενώσεως Πολυτέκνων Αθηνών (Ε.Π.Α.) από το έτος 1989 έως το 2020 και Γενικός Σύμβουλος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλά Ο εκλιπών διετέλεσε Ταμίας της Ενώσεως Πολυτέκνων Αθηνών (Ε.Π.Α.) από το έτος 1989 έως το 2020 και Γενικός Σύμβουλος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλά Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Uncategorized » Απεβίωσε ο Θεόδωρος Σουβαρίδης

Απεβίωσε ο Θεόδωρος Σουβαρίδης

Ο εκλιπών διετέλεσε Ταμίας της Ενώσεως Πολυτέκνων Αθηνών (Ε.Π.Α.) από το έτος 1989 έως το 2020 και Γενικός Σύμβουλος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ), από το 1999 έως το έτος 2008 προσφέροντας στο πολυτεκνικό κίνημα ανεκτίμητες υπηρεσίες.

Από τα Γυμνασιακά του χρόνια, εργάστηκε στις καπνοαποθήκες Αγρινίου και από το έτος 1962 στην Εμπορική Τράπεζα Δράμας. Στη συνέχεια μέχρι το έτος 1968 στην Εμπορική Τράπεζα Αγρινίου. Το έτος 1974 εργάστηκε στην Εμπορική Τράπεζα στην Αθήνα και από το 1974 μέχρι και τη συνταξιοδότησή του ως Διευθυντής σε υποκατάστημα της Τράπεζας Εργασίας  στην Αθήνα.

Μετά τη συνταξιοδότησή του και επί 5ετία, εργάστηκε με Σύμβαση στην Τράπεζα ΑΤΤΙΚΗΣ, ενώ για μία 4ετία περίπου προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στην Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Το Δεκέμβριο του 1970 τέλεσε γάμο με την σύντροφο της ζωής του κ. Νίκη Βασιλειάδου και απέκτησαν πέντε (5) παιδιά (Σοφία, Αγάπη, Παναγιώτη, Δημήτριο και Χριστίνα).

Διακρίθηκε για το ήθος του, την εντιμότητά του, την εργατικότητά του και την ανιδιοτελή προσφορά του στην κοινωνία.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top