ΠΡΩΤΑΚΙΑ 2024 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ Reviewed by Momizat on . 1. Η Ε.Π.Α. θα προσφέρει και φέτος τις σχολικές τσάντες, τις κασετίνες και τα απαραίτητα σχολικά είδη (μαρκαδόροι, τετράδια, μολύβια κ.ά.) για τα «πρωτάκια», πο 1. Η Ε.Π.Α. θα προσφέρει και φέτος τις σχολικές τσάντες, τις κασετίνες και τα απαραίτητα σχολικά είδη (μαρκαδόροι, τετράδια, μολύβια κ.ά.) για τα «πρωτάκια», πο Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Uncategorized » ΠΡΩΤΑΚΙΑ 2024 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΠΡΩΤΑΚΙΑ 2024 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ

1. Η Ε.Π.Α. θα προσφέρει και φέτος τις σχολικές τσάντες, τις κασετίνες και τα απαραίτητα σχολικά είδη (μαρκαδόροι, τετράδια, μολύβια κ.ά.) για τα «πρωτάκια», που είναι παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών – μελών της.

Τα παραπάνω σχολικά είδη είναι ευγενική προσφορά της 100% Ελληνικής Εταιρείας ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.

2. Όσες πολύτεκνες οικογένειες – μέλη της Ε.Π.Α. έχουν παιδί ή παιδιά που γεννήθηκαν το έτος 2018 και θα πάνε φέτος στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου και επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 31/8/2024,

          συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την παρακάτω αίτηση και σας αποστέλλουμε στο email σας την δήλωση συμμετοχής που πρέπει να τυπώσετε και να την έχετε μαζί σας κατά την παραλαβή των σχολικών ειδών.

 • Απαραίτητη προϋπόθεση: Θεωρημένο βιβλιάριο πολυτέκνων.

3. Όσες οικογένειες – μέλη της Ε.ΠΑ. δηλώσουν συμμετοχή, θα ειδοποιηθούν πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για τον τόπο και το χρόνο παραλαβής των σχολικών ειδών.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ “ΠΡΩΤΑΚΙΑ 2023”
(Συμπληρώνονται τα στοιχεία του παιδιού)


  Αριθμοί Μητρώων

  Α.Σ.Π.Ε.    Ε.Π.Α.


   

  Φύλο:ΑγόριΚορίτσι

  captcha
  Αντιγράψτε τους χαρακτήρες:

  © 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

  Scroll to top