Επιστολή ΑΣΠΕ προς τον Υπουργό Εσωτερικών για τις προσλήψεις στο Δημόσιο Reviewed by Momizat on . Η ΑΣΠΕ, σε συνέχεια των παρεμβάσεων που πραγματοποιεί προς τα Υπουργεία για να θέσει στους νέους Υπουργούς τα προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί, ζήτησε σήμερα με Η ΑΣΠΕ, σε συνέχεια των παρεμβάσεων που πραγματοποιεί προς τα Υπουργεία για να θέσει στους νέους Υπουργούς τα προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί, ζήτησε σήμερα με Rating: 0
Διαδρομή: Αρχική » Uncategorized » Επιστολή ΑΣΠΕ προς τον Υπουργό Εσωτερικών για τις προσλήψεις στο Δημόσιο

Επιστολή ΑΣΠΕ προς τον Υπουργό Εσωτερικών για τις προσλήψεις στο Δημόσιο

Η ΑΣΠΕ, σε συνέχεια των παρεμβάσεων που πραγματοποιεί προς τα Υπουργεία για να θέσει στους νέους Υπουργούς τα προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί, ζήτησε σήμερα με επιστολή της στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Θεοδωρικάκο, ενόψει μάλιστα και ενδεχόμενης αλλαγής του νόμου για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, τα ακόλουθα:
(α) την επαναφορά του 20% στις προσλήψεις στο Δημόσιο για τους πολυτέκνους και τα τέκνα τους όπως ίσχυε προ της μειώσεως στο 15% που επέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ με το Ν. 4440/2016,
(β) την τήρηση του ποσοστού σε όλες ανεξαιρέτως τις προσλήψεις στο Δημόσιο (και στο Υπ. Παιδείας φυσικά),
(γ) διαδικασίες μόνο μέσω ΑΣΕΠ και
(δ) αλλαγή στο Νόμο περί Δήμων και Περιφερειών, προκειμένου να επιτραπεί ρητά στους Δήμους και Περιφέρεις που επιθυμούν να προβαίνουν σε μέτρα δημογραφικής πολιτικής από τα έσοδά τους.
Αναμένουμε τις άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργού, σε υλοποίηση της υποσχέσεως του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι “στην Κυβέρνησή μας θα βρείτε συνομιλητές”.

© 2022 Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών - Οι Πολύτεκνοι στο Διαδίκτυο

Scroll to top